İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,352

fsirin

Karavan Yönetim
Yer
ISTANBUL
Web
www.nefer.com.tr
Buluşma yeri koordinatları N40.93116 ; E29.11841 .
İnsel Bey'in bahsetttiği iskele otoparkı ise N40.9183 E29.1285 de bulunuyor.
Google Earth üzerinden bakacaklar için sanırım fotoğraf çok eski olduğundan IDO iskelesi görülmüyor. Sadece askeri iskele var.

Etiketler

Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

Biz henüz işteyiz. Hava burada fena soguk . Orda durum nasıl. Bu arada vermı bir gelişme. Bıranda falan. Yoksa bölük pörçük bir buluşma olacak. sanırım herkez bir tarafta olmasın.

Arkın hava buradada soğuk hafifde yağmur var tente olsada ki 2 tane var dışarıda oturulmaz araçlar geniş çayı demler içeride otururuz sohbet ederiz gelecek arkadaşlar hiç tereddüt etmesin karavanın havası sıcak ;) ;D

Yusuf'cuğum, hava şartları ve uzaklık nedenleri yüzünden gelemedik, ama kendimin olmasada gönlümün orada sizlerle olduğunu bilin istedim. Gelen arkadaşlarımıza selam ve sevgilerimi ilet lütfen. Muhabbetiniz bol,çayınız demli olsun. Sevgilerimle...

Abi onlarca adam nereye sığarki :smiley: sanırım 10/15 kişi olacak

:(((((((((((( Şirkette işim uzadı halen buradayım. Dış reklam değişiyor. Pazartesi geleceklerdi şimdi geldiler :(((
:mad: :mad: :mad: :mad:

Buluşma gerçekleşti ve sürüyor
Katılanlar
İnsel
Ferhat Şirin
Ömer Sak
Yasiko
Mayıstosböce
AslanAhmet
Selsun
Orion Volkan
UFUKK
Buralpdi
Levent Güngör
Atiladi
Yaybek

Şimdilik bu foto ile idare edin isimler foto üzerine sonra eklenecek.

_MG_2791.jpg

selsun' Alıntı:
Buluşma gerçekleşti ve sürüyor
Katılanlar
İnsel
Ferhat Şirin
Ömer Sak
Yasiko
Mayıstosböce
AslanAhmet
Selsun
Orion Volkan
UFUKK
Buralpdi
Levent Güngör
Atiladi
Yaybek
Tebrikler arkadaşlar,kahvaltıya gelen misafirlerim geç gittiğinden bu kez tanışamadık ,takipteyim ilk fırsatı değerlendireceğim umarım.

Havanın kötü olacağını bile bile lades demenizi ve de anoraklı, bereli topluluğunuzu kutluyorum. Karavancılık zaten bir ruhtur herşeyden önce.
Nejat Ural ın nazik davetine sağlık nedenim ile katılamadım ama gönüller bir olsun.Bir başka sefere umarım birlikte oluruz.
Selamlar,
Rüzgar

Güzel ve zevkli bir buluşma oldu. Hoş bir muhabbet vardı. Bu muhabbeti her ortamda bulamıyoruz. Bence sık sık tekrarlamalıyız. Levent Bey (Buralpdi) piknik tüpünde, Yusuf semaverinde çay demledi. Arkadaşlar da bişeyler getirmişler. Muhabbetle atıştırdık. Emeği geçen herkese teşekkürler. İşe dönmem gerektiği içi saat 15:00 gibi istemiye istemiye erkenden ayrılmak zorunda kaldım.

Çok hoş bir birliktelikdi. Yolcu karşılayacağım için biraz erken ayrıldım...Birkaç fotoda benden.....
dedim ama boyutlar büyük olduğundan yükleyemedim... ufaltmaya da vaktim yok...
kolayına kacıp aşağıdaki linki veriyorum......
http://www.facebook.com/album.php?aid=128635&id=521958397&l=fadfd3e702
Sevgi ve saygılar.....

RÜZGAR' Alıntı:
Havanın kötü olacağını bile bile lades demenizi ve de anoraklı, bereli topluluğunuzu kutluyorum. Karavancılık zaten bir ruhtur herşeyden önce.
Nejat Ural ın nazik davetine sağlık nedenim ile katılamadım ama gönüller bir olsun.Bir başka sefere umarım birlikte oluruz.
Selamlar,
Rüzgar
Abi hayırdır geçmiş olsun...umarım detaylı birşey yoktur...
Sevgi ve saygılar

karavan dünyası bambaşka bir dünya,kesinlikle temellerini atmaya başlamalıyım,çok güzel saatler geçirdim,çok güzel arkadaşlar ile teşekkür ederim. :smiley:

Kutluyorum sizleri!... Ömer Beyin fotoğrafları sayesinde de o güzel birlikteliği görmüş olduk..

Cavid Sezen

Hic ummadigim kadar eglendim. Bu havada gidilir mi diye sabah sabah soyleniyordum itiraf edeyim. Iyiki gitmisim. Cok ama cok keyif aldim. Bu bulusmanin temelini atan goruslerimi tekrar etmekte yarar goruyorum. Hepimiz gorduk ki bilgi paylasimi haricinde birbirini yerecek ve kiracak turden yazilar kimseye yarar saglamiyor. Saatlerce yazilan ve sayfalar dolduran yazismalar yuz yuze 3 5 dakikada konusuluyor ve bitiyor gidiyor. Eger bu uzun yazismalar gene baslarsa anlayin ki bulusma saati gelmistir iste. :D
Cavit ve Oguz Hocam, Huseyin (Pelit)ve Abdi Bey ile Arkin ve diger dostlar da keske aramizda olabilseydilar. Keyfimiz daha da artacakti. Yusuf'un hic durmadan kosusturmalari sonucunda bize odunlari atesleyerek yaktigi semaverde demlediği cayın yanında arkadaslarin getirdigi kurabiye turu seyler ile Sevgili Levent Gungor'un cok sevgili esinin el emegi sicacik muhtesem tepsi boregi ve tabii yaninda kahkahalarla dolu muhabbet essizdi. En kisa zamanda gerceklestirecegimiz yeni bulusmamizin da temellerini attik. Yakinda sevgili Mayistosbocegi aciklayacaktir.

Herkese tesekkurler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri