Merhaba, 2009 model grand vitara dizel aracım var şu an 37 binde. İki ay kadar önce sıkışık trafikte giderken aracım rölantide istop etmeye başladı. Servise çektirdim, baktılar enjektörler temizlenecek gibi bir çözüm ürettiiler, aracı aldıktan sonra bi kaç bin kilometre sorunsuz kullandım, sonrasında yeniden bir defa istop etti,uzun yola çıkacaktım öncesinde kontrol edin diye aynı yere götürdüm, yakıtla ilgili olabilir, bir sorun yok dediler. şehir dışındayken aynı şeyi tekrarlamaya başladı hemen bulunduğum bölgedeki bir suzuki servisine ulaştım, yine enjektörlerdendir dediler onlara yaptırmadım sanayideki suzuki özel servisine gittim, usta yakıt filtresi ile ilgili dedi, filtreyi değiştirdi, düzeldi gibi oldu yine bi 500 km kadar gitmiştim ki aynı şeyi tekrarlamaya başladı. Tahmin ettiğim belli bir kilometre gittikten sonra oluşuyor ve araç sıkışık trafiğe gelene kadar sorun çıkarmıyor, yavaşlayıp duracak konuma geldiğimde araç hafif titriyor ve istop ediyor, sonrasında kontağı ilk çevirdiğimde de çalışmıyor,40 - 50 saniye bekleyip iki üç deneme sonrasında çalışıyor. Yetkili servislere pek güvenim kalmadı, aracın garantisi de bitti, anadolu yakasında bana tavsiye edebileceğiniz bir usta var mıdır? Öyle ki çok sevdiğim arabamdan soğudum bu yüzden, tam sıkışık trafikte yolda kalıyorum ki bayram tatili dönüşü bana ızdırap oldu.