Off2
Hayat, bir gündür. O gün, bu gündür.
Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu?
02.01.2011
13:00 Huzur Turşu
Program Oyun Alanı
02.01.2011
13:00 Huzur Turşu
Program Oyun Alanı
zaferkutun' Alıntı:Sesimizi duyan yokmu diye haykırıyoruz ama ses veren yok.Sonra site tat vermemeye başlıyor kopuyoruz .Bir süre sonra bir posta hayırdır epeydir giriş yapmıyorsunuz diye vay be benim ile ilgileniyorlarmış meğer diyoruz.fakat daha sonra ben bu filmi daha önce seyretmiştim diyorum.Mesaj alınmıştır herhalde .Benim anlıyamadığım başmı çok başmı yok Herşey gönlünüzce olsun mutlu yıllar
barkınmete' Alıntı:off 2 selamlar ... öncelikle pazar organizasyonlarınız için sizi tebrik etmek istiyorum bayıldım bi o kadar heveslendim hala devam ediyor mu ?
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
Bütün yazı anlatım çok güzel
Son bölüm hırpalayıcı haşin;
Ben oralarda yaşayamam !
15 - 20 senedir ben de aynı dertten muzdarip ve perişanım.
Av yapmaya giderdim hafta sonları arkadaşlarla göz yaşlarıyla ugurlandım, göz yaşlarıyla karşılandım av olayı bitti
Scuba dalışı yapıyordum 1994 yılında bir arkadaşım dalışta rahmetli oldu o da bitti
yaptığım diğer sporlar kulüp çalışması gerektiriyordu onlara zaten izin verilmedi ve bitti
Dag bayır gezelim bari yazlıktayken gidelim dedim işte çocuklar işte falan işte filan yani sessiz sakin hayat yok orda yaşanmaz dendi o da bitti
O zaman bir jeep alıcam arabayı sen kullan zaten şehir içi trafik beni bozuyor dedim tamam dendi tam jeep 'i alıyorum işte şu ihtiyaç işte ne kadar bencilsin o da bitti
Gömeç Karaagaç ta yazlığım var asoss ve hasan bogulduya gecen yaz çıkabildik ama bol miktarda alibey adası kipa burhaniye ayvalık yani hep kalabalık
Arabaya bin avm torbalarla alış veriş bu torbalarla alınanların çöpe atılışı ve yüklendiğim kilolar dogadan habersiz yetiştidiğimiz çocuklar gittikçe obezleşen bir nesil
Cana can katan bütün yaşam kaynaklarının ter temiz havanın ve huzurun bulunduğu yerlerin yaşanamazlığı !
Kararımı verdim yaşanacak yeri bulmak için ben oralarda yaşayamam diyene sormak lazım hafta içi hafta sonu fark etmez eşime sorucam Kadıköye 200- 250 km. mesafede en yaşanmaz yer neresi diye ve rotamı planlıycam, en azından bir doğa yürüyüşü bir temiz hava almak için.
Saygılar.