İstanbul civarı gezilerinize katılmak istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Burujo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,297
Ynt: İstanbul civarı gezilerinize katılmak istiyorum

HERKESE SELAM.ARANIZA YENİ KATILDIM.İSMİM BARIŞ STANDART 2001 JEEP GRAND IM VAR.SOFT OFFROAD GEZİLERİNİZ OLURSA KATILMAYI ÇOK İSTERİM.TANIŞMAK DİLEĞİYLE SAYGILAR

Etiketler
Ynt: İstanbul Civarı Gezilerinize Katılmak İstiyorum

Merhaba konu baya önceymiş yazayım yınede bende pendikte oturuyorum müsait olursanız iki üç araçlık geziler yapabiliriz

Bayram öncesi son haftasonu bir buluşma düzenleyelim. Tecrübeli bir kaç arkadaş yeri ve zamanı söylesin, biz de katılalım.

süper olur benim henüz offroad aracım yok orjinal 2013 foresterim var belli bi noktaya kadar bende gelebilirim gelemedigim yerde misafir kabul edersiniz artık

Benim aracım da donanımlı değil zaten hafif gezi yaparız ağır offroad yapacak deneyimde yok bende şahsen inşallah hayırlısı şile gesizi gider bize yakın olduğundan diyorum

gezi oldugunda benide çagırırsanız memnun olurum İstanbul fındıkzadede oturuyorum tel 0533 517 38 50 e posta ugurmandaci1@hotmail.com

yaparız bişeyler arkadaşlar
detayları konuşuruz

pazar günü aracı gördük ama sizi göremedik tel de almadık öncü olarak bir etkınlık yapın da tanısalım...

aynen iki kişi daha var burda gelmek ısteyen arkadaşlar no bırakmıs giderken ararız

ayrıca bu hafta sonu beyoff yarışları varmış ama bu isoff yarışları benı pek sarmadı buda oyleyse gitmeye gerek yok

Beyoff daha bi çamurlu olur diye düşünmekteyim.. Önce gidip görmeli, sonra civara keşfe çıkmalı bence.

arkadaşlar
selamlar aracımı görmüşsünüz ama biz görüşemedik ;)
gurubumuzun içinden olan Nurullah arkadaşımız 2ci oldu yarışta tabi bu hepimizi mutlu etti :smiley:
şimdi hafta sonu beyoff un yarışları var rivada
beyof parkur olarak farklıdır yani öyle topluca ralli tipi değildir dolayısı ile de daha zevklidir
tabi ben ve arkadaşlar yine orda olacağız hep beraber
pazar günü kısmetse tanışmak umudu ile
iyi akşamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri