İstanbul Beykoz Anadolu Feneri Off-Road Gezisi (02 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cezz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,402
Ynt: İstanbul Beykoz Anadolu Feneri Off-Road Gezisi (02 Ocak 2011)

merhaba cezmi üstadım iyi seneler diliyorum,dereseki köyünde buluşma noktası klüp binası denmiş,ne klübü burası belii bir mağaza market vs isim varmıdır,saygılar

Etiketler

Selam,

Aranıza yeni katıldım...
Freelander II var ama yeni aldığımız için modifiye edemedik,
Parkuru bilmediğimden yorum yapamıyorum ama kalmayız di mi standart araçla :smiley:

PROF11' Alıntı:
merhaba cezmi üstadım iyi seneler diliyorum,dereseki köyünde buluşma noktası klüp binası denmiş,ne klübü burası belii bir mağaza market vs isim varmıdır,saygılar

Binali bey dereseke köyü zaten köye geldiğinizde göreceksiniz kulüp beykoz offroad spor kulübü kulübümüz köy kahvesinin üstüdür kavacıktan çıkıp riva tabelsını takip edin beykoz konakların önündeki ışıkları geçince sol dan devam edeceksiniz tünelden geçin ilk göbekden sola dönünün 500 mt ileride 2. göbekden sağı takip edin yol bitince sağa dönün ilk akbaba köyünü geçeceksiniz ondan sonra dederseki köyü gelir köye girince araçlarımızı göreceksiniz takıldığınız bir yer olursa 0530 827 20 08 bana ulaşabilirsiniz.

Zafer Togay
Kulüp başkan yrd.

freecan' Alıntı:
Selam,

Aranıza yeni katıldım...
Freelander II var ama yeni aldığımız için modifiye edemedik,
Parkuru bilmediğimden yorum yapamıyorum ama kalmayız di mi standart araçla :smiley:

Aracınızdaki lastik nasıldır ? asfalt lastiği varsa sıkıntı olur ama aracınız kulüp binası önünde bırakırız başka arbalarda kunuk olarak araziye çıkarız .

zafertogay' Alıntı:
Aracınızdaki lastik nasıldır ? asfalt lastiği varsa sıkıntı olur ama aracınız kulüp binası önünde bırakırız başka arbalarda kunuk olarak araziye çıkarız .

Tamamdır o zaman,biz de ekliyoruz listeye kendimizi...
Yarın sabah bakarız duruma göre
Bu arada cep no 0 532 645 64 06

01.) Zafer Togay ve ailesi + Niva
02.) Nurullah Ateş ve ailesi + Grand Vitara
03.) Mesut Başak Kılınçarslan Jeep wagoneer
04.) Sertan Ayla Toktay jeep wagoneer de yolcu[/QUOTE]
05.) Volakan Bayraktar ve ailesi + ford renger
06.) Emrah ARTARSLAN...........LAND CRUİSER HJ 60
07.) taksi 84 ve ailesi.........SAMURAİ FULL+FULL
08.) Doğan kaya VE Ailesi (kaplan kükremeye hazır)G.CHEROOKE
09.) Kamber Gültay,Olcay Erçağ.... GRAND CHEROKEE
10.) Hakanbusa+küçük busalar
11.) Cezmi BÜKER ve Ailesi + Niva
12.) Bülent Mercan + NİVA[/QUOTE]
13.) Orçun Usta + CHEVROLET K5
14.) Uğur + CJ5
15.) Okan Bayraktar + cj7
16.) Murat Bas + cj5
17.) murat kızılörs ve ailesi .CHEROOKE LİBERTY 3.7
18.) murat PENDİK ve ailesi...... suzuki jimny
19.) Hamit Yıldız + Niva
20.) Cumhur Önen ve ailesi + Dodge
21.) Binali genç ve Ailesi TOYOTA 4RUNNER
22.) Tolga Nehir ve ailesi + LAND CRUİSER LJ 72
23.) Can murat özdemir ve ibrahim yıldız + Freelander II

Merhaba, muhtemelen çok keyifli olacak yarın sabahtan görüşmek üzere...

01.) Zafer Togay ve ailesi + Niva
02.) Nurullah Ateş ve ailesi + Grand Vitara
03.) Mesut Başak Kılınçarslan Jeep wagoneer
04.) Sertan Ayla Toktay jeep wagoneer de yolcu[/QUOTE]
05.) Volakan Bayraktar ve ailesi + ford renger
06.) Emrah ARTARSLAN...........LAND CRUİSER HJ 60
07.) taksi 84 ve ailesi.........SAMURAİ FULL+FULL
08.) Doğan kaya VE Ailesi (kaplan kükremeye hazır)G.CHEROOKE
09.) Kamber Gültay,Olcay Erçağ.... GRAND CHEROKEE
10.) Hakanbusa+küçük busalar
11.) Cezmi BÜKER ve Ailesi + Niva
12.) Bülent Mercan + NİVA[/QUOTE]
13.) Orçun Usta + CHEVROLET K5
14.) Uğur + CJ5
15.) Okan Bayraktar + cj7
16.) Murat Bas + cj5
17.) murat kızılörs ve ailesi .CHEROOKE LİBERTY 3.7
18.) murat PENDİK ve ailesi...... suzuki jimny
19.) Hamit Yıldız + Niva
20.) Cumhur Önen ve ailesi + Dodge
21.) Binali genç ve Ailesi TOYOTA 4RUNNER
22.) Tolga Nehir ve ailesi + LAND CRUİSER LJ 72
23.) Can murat özdemir ve ibrahim yıldız + Freelander II
24.)Hüseyin özcan ve ailesi.......Toyota Raw4

bizlerde katılmak istiyoruz. Nissan navara 4x4 standart aracımız var 2 kişiyiz.
sevgilerimizle.

konu burda açıldı arkadaşım buyur..http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67030.0

selam arkadaşlar,
pazar günü yapılan etkinlik muhteşemdi çok teşekkürler. Offroad üstadlarım bana bazı tavsiyelerde bulundular bende uymaya karar verdim :smiley: . orçun usta dediler gezi boyunca bulup konuşamadık mesut arkadaşımdan rica ettim ama orçun ustadan telefon gelmedi. bana orçun ustanın telini verebilirmisiniz???

sevgilerimle
benan çalabakuıl

egeberke' Alıntı:
selam arkadaşlar,
pazar günü yapılan etkinlik muhteşemdi çok teşekkürler. Offroad üstadlarım bana bazı tavsiyelerde bulundular bende uymaya karar verdim :smiley: . orçun usta dediler gezi boyunca bulup konuşamadık mesut arkadaşımdan rica ettim ama orçun ustadan telefon gelmedi. bana orçun ustanın telini verebilirmisiniz???

sevgilerimle
benan çalabakuıl

Merhabalar eğlendiğinize çok sevindim Orçun ustanın teli 0532 658 88 65 selmalar

slm arkadaslar . bu tarz aktıvıtelere heyecanle katılmak ıstıyorum . aracım grand cheroke ama standart bı araç nelerle karsılasacagımı bılmedıgım ıcın korku var ıcımde aksı bı durum cıkabılır ? ısaretı kalıyo aklımda hep . benı bıraz bılgılendırıcek arkasalara sımıdıden tesekkurler . beylerbeyındeyı ıkamet edıyorum klubu zıyarete gelcem ınss

admali' Alıntı:
slm arkadaslar . bu tarz aktıvıtelere heyecanle katılmak ıstıyorum . aracım grand cheroke ama standart bı araç nelerle karsılasacagımı bılmedıgım ıcın korku var ıcımde aksı bı durum cıkabılır ? ısaretı kalıyo aklımda hep . benı bıraz bılgılendırıcek arkasalara sımıdıden tesekkurler . beylerbeyındeyı ıkamet edıyorum klubu zıyarete gelcem ınss

Merhabalar öncelikle etkinliklerimizi gezenbilir ve remi web sayfamızdan takip edebilirsiniz ( www.beykozoffroad.com ) eğer off-road yapmak istiyorsanız öncelikle lastiklerinizi değiştirmenişz gerekebilir kulübümüze bekleriz her cuma saat 18:00 dan sonra toplanıyoruz daha detaylı bilgi verebiliriz selamlar .

Zafer Togay
Beykoz offroad bşk.yard.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR