İstanbul Ayazağa Off Road Buluşması (13 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taksi84 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,817
Ynt: İstanbul Ayazağa Off Road Buluşması (13 Şubat 2011)

dereden geçicez mi dereden bır de bılıce borekcısı ayazaganın içindemi

Etiketler

Benim CJ nin yarası yetişmiyecek gibi ama orman içi toplanma yerine ZJ ile gelebilirim ... kesin değil ama .. haberleşiriz

1..hunter................sadece bir adet cj5:smiley: petlas,vinç, %100 kilit,pushbar,çeki demirleri,hijack,strap ve hunter
2..taksi 84................japon faresi
3 cemil yıdız.............hurda
4. DAMAST Murat........... Frontera silverstone extreme 117
5. muhittin dayı ...... Lada niva
6. barbi.........Suziki jimmy
7. şafak ........Mistsubişhi pajero .....standart
8. ikaraman (ismail-orhan)........suzuki sj410 ok144
9. hakanbusa..............suzuki vitara ne ararsan var.
10.Bülent Koçoğlu- 2 kişi ..... Vitara , sadece AT lastik

1..hunter................sadece bir adet cj5:smiley: petlas,vinç, %100 kilit,pushbar,çeki demirleri,hijack,strap ve hunter
2..taksi 84................japon faresi
3 cemil yıdız.............hurda
4. DAMAST Murat........... Frontera silverstone extreme 117
5. muhittin dayı ...... Lada niva
6. barbi.........Suziki jimmy
7. şafak ........Mistsubişhi pajero .....standart
8. ikaraman (ismail-orhan)........suzuki sj410 ok144
9. hakanbusa..............suzuki vitara ne ararsan var.
10. Bülent Koçoğlu- 2 kişi .. Vitara - Standart Sadece A/T lastik

Arkadaşlar,

Aranıza ilk kez katılacağım.
Lütfen , bana -özelden de mesaj atabilirsiniz-

Tahminen kaç km sürecek
Saat kaçta döneriz
Öğlen yemek işi nasol olacak
Aile varmı? Ben eşimle geleceğim
Son olarak mümkünse tecrübeli bir arakadaşımın cep telefonu

Selamlar
Bülent KOÇOĞLU

arkadaşım genelde ailesiz gelinecek ama ailesiylede gelen olabilir tel numaram ,0537,836,46.12 soracağınız sorular varsa yardımcı olabilirim

program aynı muart sabah 9 da herkez bilicenin önünde olsun geç kalana babaanne cezası varrrr ;D ;D ;D ;D ;D

güzel bir gündü katılan bütün arkadaşlara teşekkürler veee resimleri bekliyorum arkadaşlarr: ;D ;D ;D ;D ;D

Yunus sorunsuz bir gün gecirdiginize sevindim görselleri bende merakla bekliyorum

arkadaşlar bu güzel geçen günde bize eşlik eden herkeze çok teşekkür ederim...hatalarımız varsa affola ;)............arkadaşlar uzun zamandır böyle güzel bir gün geçirmemiştim ;D ;D ;D ;D

Bütün arkadaşlara selamlar teşekkürler gerçekten güzel bir gün geçirdik ekip sağlam inşallah görüşürüz. bizde foto yok video var ama yüklemeyi bilmiyorum.. sizden ayrıldıktan sonra araç debriyaıj sıyırdı galiba eve zor attık kendimizi çok şükür... fotoğraf çekenlerden fotoları bekliyoruz

hadi ya geçmiş olsun belkide o yüzden araç çekmiyordu .......videoları olmazsa face yükle ordan alalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR