İstanbul Ayazağa Off Road Buluşması (13 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taksi84 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,817
Ynt: İstanbul Ayazağa Off Road Buluşması (13 Şubat 2011)

Kızlar nereye gidiyorsunuz bakalım 8) yakalarım bak seni taksici börekciye girmeden fareyle ormana girilirmi yerler kediler fareni sonra ;D

Etiketler

Vay cemilim ;D hadi bakalım bi anane üstünden babane yaparsınız artık bol bol konkene vaktiniz olur babannede ::smiley:

youngcaptain site kuralları gereği büyük harf kullanılmaz yazı yazılırken

hayır ali cuma gününden istanbul dışına cıkıyorum bolu ankara eskişehir dolanıp geleçeğim :smiley: size iyi eğlenceler

Erbaplar, yırttım kendimi ex117 leri alıp pazar günü ex lastiklerle geleyim diye ama malesef hiç biyerde bulamadım en iyi ihtimal çarşamba takıyorlar lastikleri. neyse bidahaki gezide denicez o lastikleri artık, şimdi vinç işini halletmeye çalışıyorum, en azından vinç taktırıp oyle gelcem pazar günü... güzel bi gün geçiririz inşallah....

1..hunter................sadece bir adet cj5:smiley: petlas,vinç, %100 kilit,pushbar,çeki demirleri,hijack,strap ve hunter
2..taksi 84................japon faresi
3 cemil yıdız.............hurda
4. DAMAST Murat........... Frontera silverstone extreme 117
5. muhittin dayı ...... Lada niva
6. barbi.........Suziki jimmy
7. şafak ........Mistsubişhi pajero .....standart
8. ikaraman (ismail-orhan)........suzuki sj410 ok144

onurcum önceden söyleseydin co-pilot sen olurdun ama misafirim var yanımda birdahaki gezide sen olursun yanımda olurmu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR