Öncelikle bilgilerini paylaşan tüm büyüklerime saygılar. Benim 2014 yıl sonu 10.ay gibi Avusturya'ya (akraba ziyareti düğün ) ;D gitmek gibi bir durumum söz konusu. Tek şöför 2 küçük çocuk ve eşim .Yurt dışı tecrübem var fakat avrupa ülkesi değil.Araçla gitmek istememin sebebi yol güzargahlarında giderken görmek istediğim bir kaç yer var oraları gezmek ve masraf olarakta daha az olur düşüncesi ??? Araştırmalarım hala devam ediyor ve buradaki bütün gezileri okumaya çalışıyorum okuya bildiklerimide okudum.
Sormak istediğim
1 ) Yabancı dil bilmiyorum Bildiğim dil Avrupa'da geçmiyor ;D yolda dil problemi olacak çok sıkıntı olurmu ?
2 ) tek şöför zor olurmu ?
3 ) Yunanistan üzerinden gemiyle gitmek istesem yolu uzatmışmı olurum ?güzargahı belirledim (igoumenitsa - Trieste kaç saat onuda bilmiyorum ) fakat gemi fiyatı ne kadar netten bir türlü fiyatı çıkartamadım ???
4 ) Araçla Uğraşmayıp uçaklamı gitsem ???
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ;herkese şimdiden cevapları için teşekkür ederim.
SERKAN
Sormak istediğim
1 ) Yabancı dil bilmiyorum Bildiğim dil Avrupa'da geçmiyor ;D yolda dil problemi olacak çok sıkıntı olurmu ?
2 ) tek şöför zor olurmu ?
3 ) Yunanistan üzerinden gemiyle gitmek istesem yolu uzatmışmı olurum ?güzargahı belirledim (igoumenitsa - Trieste kaç saat onuda bilmiyorum ) fakat gemi fiyatı ne kadar netten bir türlü fiyatı çıkartamadım ???
4 ) Araçla Uğraşmayıp uçaklamı gitsem ???
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ;herkese şimdiden cevapları için teşekkür ederim.
SERKAN