Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk
melih bey programlar için teşekkürler ...
melihbozkurt' Alıntı:Ben boyle dusunmuyorum. Bazen siz en universal dilleri bilseniz bile karsinizdaki bilmeyebilir. Ornegin ben Polonya ve Slovakya'ya gittigimde insanlarin neredeyse hicbiri Ingilizce konusamiyordu cunku okullarda ikinci Rusca ogretilmis yillarca. Bende Polonyaca yada slocakca bilmiyorum. Sonucta gidecegimiz her ulkenin dilini ogrenemeyiz. Ama insanlar cok sicak kanliydilar el kol isaretleri ile parkmatigi nasil kullanmam gerektigini anlattilar. Ve hatta daha bir cok konuda yardim ettiler.
Yol bulmak sorun olmuyor cunku artik navigasyon diye birsey var. Cep telefonunuza "Sygic" adli navigasyonu kurmanizi tavsiye ederim. Bunu bu platformda bir kac defa daha tekrarladim. Kesinlikle su ana kadar kullandigim en faydali navigasyon. Haritalar online indiriliyor ve guncel. Hic bir hiz kamerasinin yerini kacirmiyor.
Bunun disinda "city maps to go" yada yeni adiyla "Ulmon Pro" adli sehir harita programini edininiz. Bir tablete yuklerseniz kesinlikle sehirlerde kaybolmazsiniz. Gitmeden once calismanizi yapip harita uzerine noktalar isaretleyebiliyorsunuz. Boylece tanimadiginiz sehirde bile o belirlediginiz onemli noktalari elinizle koymus gibi bulup gezebiliyorsunuz.
Bu iki program, biraz sans ve birazda cesaret olduktan sonra dilden kormayin.
melih bey programlar için teşekkürler ...