İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,394
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

güzel bir gezi olmuş bende genelde hafta sonları oralara giderim bölgeyi iyi bilirim gezilecek tırmanacak cok yer var

Etiketler
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

taksi84' Alıntı:
vet 2 aracı da denedeim şimdi yalan yok cc lerin arazi ve kumdaki performansı gerçekten güzel benim batırıp gidemedim suziyle cc lerle çok rahat kumda dolaştım ama şöylede bi gerçek var arazi kum güzel ama hız dediğin zaman ben her türlü uzarım ( kayışdağında olduğu ) gibi anlarsın neyse işin özü biraz yavaş ,da olsalarda cc leri tebrik ediyorum
benim nacizane fikrim,sorun arabada değil;kullandığın lastiklerde uygun lastik kulandığın taktirde,takılacağın yol yoktur.

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2

Ben hep tek basıma gezerdım kayısdagını evıme cok yakın oldugu ıcın ve benım Land e gore oldugu ıcın yazın hıc gezmedım ama kısın cok zevklı oluyor avatarımdakı resme bakıp aldanmayın cok degıstı :smiley: yenı resımlerı 2-3 gun ıcınde koyucam benımde elımde cok resım ve vıdeo var kayısdagında bı ara bende derlerım artık :smiley: bır dahakı etkınlıkte bende sıze katılmak ıstıyorum tek basıma her yere gıremıyorum ;)

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2

Jay Jay' Alıntı:
Ben hep tek basıma gezerdım kayısdagını evıme cok yakın oldugu ıcın ve benım Land e gore oldugu ıcın yazın hıc gezmedım ama kısın cok zevklı oluyor avatarımdakı resme bakıp aldanmayın cok degıstı :smiley: yenı resımlerı 2-3 gun ıcınde koyucam benımde elımde cok resım ve vıdeo var kayısdagında bı ara bende derlerım artık :smiley: bır dahakı etkınlıkte bende sıze katılmak ıstıyorum tek basıma her yere gıremıyorum ;)
Tabiki bekleriz sizide... ;)

Uyusanıza oğlum hepiniz ayaktasınız hasan başka taraftan sen burdan uyu yarın okula gidicen...

sinaa' Alıntı:
yok daha gencim hasan :smiley:

Offrod'dan emekli edicez suzukiyide satışa getirdin Jeep aldın 97 diydi galiba.. :D

Mithatcan' Alıntı:
Uyusanıza oğlum hepiniz ayaktasınız hasan başka taraftan sen burdan uyu yarın okula gidicen...

;D ;D

Mithatcan' Alıntı:

okul bitti abii amma unutkansin sen de :smiley: ;D bugun de gelicem demissin gelmedin zaten yazdik bunu bi kenara..

arkadaşlar ist.yaşayan her kesin mutlaka cıkıp görmesi gereken bir,neresi AYDOS tepesi.Ulaşımı ve cıkması en kolay ve manzara cıkın da görün.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri