benim nacizane fikrim,sorun arabada değil;kullandığın lastiklerde uygun lastik kulandığın taktirde,takılacağın yol yoktur.taksi84' Alıntı:vet 2 aracı da denedeim şimdi yalan yok cc lerin arazi ve kumdaki performansı gerçekten güzel benim batırıp gidemedim suziyle cc lerle çok rahat kumda dolaştım ama şöylede bi gerçek var arazi kum güzel ama hız dediğin zaman ben her türlü uzarım ( kayışdağında olduğu ) gibi anlarsın neyse işin özü biraz yavaş ,da olsalarda cc leri tebrik ediyorum
Tabiki bekleriz sizide...Jay Jay' Alıntı:Ben hep tek basıma gezerdım kayısdagını evıme cok yakın oldugu ıcın ve benım Land e gore oldugu ıcın yazın hıc gezmedım ama kısın cok zevklı oluyor avatarımdakı resme bakıp aldanmayın cok degıstı yenı resımlerı 2-3 gun ıcınde koyucam benımde elımde cok resım ve vıdeo var kayısdagında bı ara bende derlerım artık bır dahakı etkınlıkte bende sıze katılmak ıstıyorum tek basıma her yere gıremıyorum
hasanfb' Alıntı:Tabiki bekleriz sizide...
yesillik34' Alıntı:çok güzel resimler
sinaa' Alıntı:aa ilk gezimi gordum duygulandim simdi
hasanfb' Alıntı:Emekli olucan yakında sina... ;D ;D
sinaa' Alıntı:yok daha gencim hasan
Mithatcan' Alıntı:Uyusanıza oğlum hepiniz ayaktasınız hasan başka taraftan sen burdan uyu yarın okula gidicen...
Mithatcan' Alıntı:Uyusanıza oğlum hepiniz ayaktasınız hasan başka taraftan sen burdan uyu yarın okula gidicen...
Mithatcan' Alıntı:Bu akşam gelicem sina