İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,409
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

up8453' Alıntı:
evet hasan fotograflar acılmıs gercrkten cok guzel gezı olmus fotografların acılmayan kısmı da cok guzelmıs paylasımın ıcın tesekkurler yenı gezılerınızı beklıyoruz
İlkay abi cadde gezilerini unutmayalım lütfen.. ;D ;D Aramızda sende kaptın cj virüsünü.. :D

Etiketler
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

valla sorma hasancıgım cadde gezılerımız bı baskaydı :eek: bu arada cadde gezılerımızın fotolarını yukleyelım hasta oldum cj ye bu hastalıgın panzehırıde cj almak sayenızde bende cj cı oldum kısmetse en yakın zamanda gelıyor ılacımız cj5 ;) :D

valla lazım hasancıgım hatta sart oldu cj almak yatıyorum cj kalkıyorum cj :D :D hakkatten cj ask gıbı

yapma be gercektenmı ne yaptınkı saftı yamulttun mıthatcm gecmıs olsun o halde nasıl geldınız??

up8453' Alıntı:
yapma be gercektenmı ne yaptınkı saftı yamulttun mıthatcm gecmıs olsun o halde nasıl geldınız??

ya hub ları açınca dönmüyo ya önleröle geldik işte bu siteye video yüklemeyi bilsem yüklerdim valla... kumdada süper oluyo :smiley:

gecmıs olsun o yapılır ıyı yolda bırakmıyor gelde asık olma cj ye yaaaaaaaaaaaa yukleyın ya valla merak edıyorum yaptıklarınızı

hasanfb' Alıntı:
Yol bitiyor cj yine bitmiyor...
Şafta sıkıntı yok mithatcan ben baktım... :smiley:
Şaftı ali abiye verelim dalları açar bize... ;)

sende bıraktınmı arabayı.. ben bekliycektim çağırdılar ofisten.. benim şafta baktınmı bu arada?

Mithatcan' Alıntı:
sende bıraktınmı arabayı.. ben bekliycektim çağırdılar ofisten.. benim şafta baktınmı bu arada?

Baktım o hızla başka araç olsaydı motor aşağıda kalırdı sanırım...
8 şeklinide almış defransiyellerde sağlammış mithatcan...
Bende direksiyon kutusunu giren parçayı körüklü aldım ;D

vet 2 aracı da denedeim şimdi yalan yok cc lerin arazi ve kumdaki performansı gerçekten güzel benim batırıp gidemedim suziyle cc lerle çok rahat kumda dolaştım ama şöylede bi gerçek var arazi kum güzel ama hız dediğin zaman ben her türlü uzarım ( kayışdağında olduğu ) gibi anlarsın neyse işin özü biraz yavaş ,da olsalarda cc leri tebrik ediyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri