İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,395
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

jeep' Alıntı:
Tebrikler güzel gezi olmuş. İlk çıkılan orman içi yangın yolu kışın çamurda çok zevkli olur sanırım. CJ ler ise mükemmel. Araziye en çok yakışan araç bence. ;)
Evet göktuğ abi çamur zevkini yaşayamadık ama herkes eminim araçlarını çok iyi neler yapabileceğini anladı...
Kış aylarını bekliyoruz sabırsızlıkla... ;)

Etiketler
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

hasanfb' Alıntı:
Neredeyse 13:00 kadar kayışdağındaydık...Aydosa dağın öbür tarafından indik...Piknikçiler ne olduğunu anlayamadan gözlerden kaybolduk gerçekten... ;)
benim gelmem 14.00 civarıydı sabah boş bir iş çıkardılar :(
birgece öncede kayışdağındaydım hatta citten çok üzüldüm umarım kısa zamanda istanbul civarı bir gezinti yapılır..

hasanfb' Alıntı:
Neredeyse 13:00 kadar kayışdağındaydık...Aydosa dağın öbür tarafından indik...Piknikçiler ne olduğunu anlayamadan gözlerden kaybolduk gerçekten... ;)

Hasan Bey,
Bir daha Kayışdağı-Aydos organizasyonu paza günü olursa benim gibi çalışan arkadaşlar daha rahat katılabilirler.Tekrar paylaşım için teşekkürler...

odin' Alıntı:
benim gelmem 14.00 civarıydı sabah boş bir iş çıkardılar :(
birgece öncede kayışdağındaydım hatta citten çok üzüldüm umarım kısa zamanda istanbul civarı bir gezinti yapılır..

İstanbulda kalanlar kesin yaparız yine birşeyler...Ben bostancıdayım müsayit zamanlarınızda arayın 2-3 araçlık herzaman bir gezi olabilir biz hazırız... ;D

fbmy' Alıntı:
Hasan Bey,
Bir daha Kayışdağı-Aydos organizasyonu paza günü olursa benim gibi çalışan arkadaşlar daha rahat katılabilirler.Tekrar paylaşım için teşekkürler...

İşallah tabiki daha iyi olurdu bu gezi bu şekil oldu...

hasanfb' Alıntı:
İstanbulda kalanlar kesin yaparız yine birşeyler...Ben bostancıdayım müsayit zamanlarınızda arayın 2-3 araçlık herzaman bir gezi olabilir biz hazırız... ;D

İşallah tabiki daha iyi olurdu bu gezi bu şekil oldu...

bende selamiçeşmedeyim gece, gündüz sorun değil gidiyoruz dendimi 10 dakika içinde hazırım ;D

· سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم-$5 herkese hayırlı kandiller

Herkese selamlar,

Organizasyon için önce Sina'ya, sonrada beraber olduğumuz muhabbetlerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir gündü, tekrar yapalım =)

Gerçekten herkesin mutlu ayrıldığına çok sevindim...
Şu güzelliğe bakın tüm ekip 1 gün geçmesine rağmen hemen toplanma planları kuruyor... ;) Bunları duymak çok güzel... Heleki tanımadığımız kişiler ama düşüncelerimizin ortak olarak kullanılması dahada güzel... :smiley:

fbmy' Alıntı:
Öğlen saatlerine yetişemedim.Saat 15:00 gibi kayışdağını gelip çevrede bakındım indim çıktım ama normal olarak kimse yoktu.

Bu kadar fotoğraf ile bizi kandıramazsınız devamını bekliyoruz çok yer gezmişsiniz ;)

Mesud Bey ; ben saat : 13:00 a dogru ordaydım. marmara üniversitesinin yakınındaki su alınan yerden yukarıdakı ormanlığa çıktım...ama kimse yoktu.. biraz turaladım.
sonra nihat ustanın oraya gittim... Tuncayla arkadaşları ziyarete gitmişler... Öğrendim ki pendik tarafına gitmiş akadaşlar.. :smiley: anlaşılan daha erken orda bulunmamız şart. :smiley:
Adı üstünde GEZENBİLİR....

CANADALI' Alıntı:
Mesud Bey ; ben saat : 13:00 a dogru ordaydım. marmara üniversitesinin yakınındaki su alınan yerden yukarıdakı ormanlığa çıktım...ama kimse yoktu.. biraz turaladım.
sonra nihat ustanın oraya gittim... Tuncayla arkadaşları ziyarete gitmişler... Öğrendim ki pendik tarafına gitmiş akadaşlar.. :smiley: anlaşılan daha erken orda bulunmamız şart. :smiley:
Adı üstünde GEZENBİLİR....
Birdahaki sefere teleafi edelim abi...Dediğin gibi gezenbilir sabah buluştuktan sonra sadece akşama doğru ızgara için mola verdi yemek arasında bile mithat can ile ben yerimizde duramadık...

hasanfb' Alıntı:
Birdahaki sefere teleafi edelim abi...Dediğin gibi gezenbilir sabah buluştuktan sonra sadece akşama doğru ızgara için mola verdi yemek arasında bile mithat can ile ben yerimizde duramadık...
Dediğin gibi Hasan birdaha ki sefere inşallah..
ne yapalım zaman meselesi gönül isterdi erkenden buluşalım ama nasip degilmiş.... ;)

paylaşım için teşekkürler arkadaşlar çok eğlenmişsiniz her halinizden belli size katılamadığım için üzgünüm,bidahaki sefere inşallah.

mitatcan cj sana çok yakışmış kardeşim güle güle kullan bol çamurlar :smiley: :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR