İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,407

freelander99

Kamp III
bataksız, yeni başlayacağım için hafif gezintilere beni de yazabilirsiniz.

standart otomatik jimny ile gelebildiğim kadar artık...

Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum

Öncelikle hoşgeldin bizde zaten yeni başladık bizim araçlarda standart siteyi günlük takip ediyormusun bilmiyorum ama etmiyorsan tel bırak biz davet ederiz :smiley: :smiley:

istanbul ve marmara sayfalarını hergün takip ediyorum

Ben pek takip edemiyorum iş yoğunluğu dolayısıyla :smiley: geziler olursa benide davet edebilir misiniz? :smiley: Grand Cherokee 5.2 ile elimden geldiğince yanınızda olurum. numarayı özel mesaj yolu ile mi ileteyim?

siz noyu iletin rahat olun sizin araç bizim araçları yer arazide standart olsa bile

Onur Avcı - 0532 340 85 01 şimdiden teşekkür ederim.

Noyu kaydettık genelde pazar günleri yapılıyor zaten geziler ben haber veririm size

HASAN_5434' Alıntı:
siz noyu iletin rahat olun sizin araç bizim araçları yer arazide standart olsa bile
Birisi bu hafta sonu boyunun ölçüsünü almış gibi konuştu..
:smiley:)))

Hasan Reis, küçük grubumuzun süper kahramanı Bataklık Kurdu, Japon Samurai'nin çılgın pilotudur. Denize girer, ormana dalar, tepelere çıkar, göllerde gezer. Her nerede ve ne şekilde batmış olursanız olun bir yolunu mutlaka bulur ve sizi çıkarır. Çeker, kaldırır, iter, iteler ama mutlaka çıkarır. Yeri gelir akü biter, Hasan Reis yine imdada koşar. Yeri gelir halat kopar Hasan Reis yine pes etmez.
;D ;D ;D

lynx255' Alıntı:
Birisi bu hafta sonu boyunun ölçüsünü almış gibi konuştu..
:smiley:)))
aynen oyle o rampaya cıkamadım ıcıme dert oldu ama orayı cıkacağım bırgun :( :( :(

ya boyle seyler yazıp benı mahcup edıyorsun sankı ben aynı durumda olsam sen bırakacaksın bızım grup şimdilik kücük ama arkadaslık cok ıyı

HASAN_5434' Alıntı:
ya boyle seyler yazıp benı mahcup edıyorsun sankı ben aynı durumda olsam sen bırakacaksın bızım grup şimdilik kücük ama arkadaslık cok ıyı

Maşallah diyelim de nazar değmesin...

Tevazuya gerek yok reis. Küçük grubumuzun üyelerini yeni arkadaşlarımıza tanıtayım dedim..
Grubumuzda bir de Hasan Reis'ten başka Japon harikası, tam simetrik sürekli dört çeker müthiş sistemi ile 2013 Subaru Forester kullanan ve az daha kendisine engel olmasak dere içerisinde ki dev taşı atlamaya teşebbüs eden. Denizler fatihi, derinlerdeki balıkların korkulu rüyası Uğur Başkan var.
Sanırım yakında ağır offroad'a uygun bir araç ile gezilerimizi daha da şenlendirecek.
:smiley: :smiley: :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.