İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,405
Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum

Bir de gördüğü her çamura hemen yatan. Neredeyse gezmekten çok saplanmayı bir saplantı haline getirmiş olan. Arazide çok yakıt harcamamak için kendini sürekli çektiren ben varım.
;D ;D ;D

insallah heycanla beklıyoruz uğur baskanı grubumuzun baskanlığını ona verelım ama once aracı gorelım dimi ;)

senın arac tam teşekküllü ama bataklığı sevmiyor sadece yoksa sıkıntı yok

siz hafta sonu kemerburgazda ofroad izlemeye gidecektiniz, vazgeçip küçük bir gezimi yaptınız, hafta sonu boy ölçüsü falan görünce merak ettim ;D

yapışkan camuru sevmıyor kumda,bayırda ve normal camurda ıyı neyse bızım grup coğalacak gıbı gelıyor bana

Gittik. Gitmez olur muyuz. Bir ara izle izle insan adrenalin doluyor. Onu bi boşaltıp gelelim dedik. Grand cherokee ile tanıştık.

freelander99' Alıntı:
siz hafta sonu kemerburgazda ofroad izlemeye gidecektiniz, vazgeçip küçük bir gezimi yaptınız, hafta sonu boy ölçüsü falan görünce merak ettim ;D
yok izlemeye gittik gitmesınede ara ara turlar attık bırınde grand cheoreke nın cıktığı yerden cıkamadım onu dıyor sevgili arkadaslar

ücünde dderken üc deneme mi demek ıstıyorsun :mad: herhalde ama cıkacağım orayı :smiley: ;D ;D

Cherokee yukardan vinç atalım dedi.. ;D
Şaka bir yana, makasları değiştirirsen orası bebek oyuncağı bence..

bakalım bıraz yükselme olunca olur gıbı gelıyor bencede

freelander99' Alıntı:
hay ağzınıza sağlık ben soracaktım bu soruyu ::smiley: :D

eee gezinizin fotoları yok mu :eek:

varda atıl kurt ta fotalar beklıyoruz dedım ama tık yok

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98818
Onları buraya koyayım

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR