Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,635
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)

İsmail Mutlu listemize ekliyorum sizi ve Yenimahalle köprüsü altından alıyoruz sizi de..

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) Akköprü
02- Mehmet Ekim (1 Kişi) Atakule
03- Kübra Ekim (1 Kişi) Atakule
04- Hakan Bala (1 Kişi) Kuğulu
05- Fatih (1 Kişi) Akköprü
06- Çiğdem şimdilik (1 kişi) Akköprü
07- Vedat Atlar (2 Kişi) Göksu
08- Necla AZÇETİN (1 kişi) Atakule
09- İsmail Mutlu (1 Kişi) Yenimahalle Köprüsü Altı
10-

Etiketler

Uğur, çok teşekkürler :smiley: İstanbul'da oturtacaktır sanırım yakında, ya da ben kendimi klonlayacağım ;D

aslında daha önce etkinliklerde tanıştıgımız ve bu tarz etkinlikleri 2-3 kişiyle yapan arkadaşalr var tam olarak adını hatırlayammakla berbaer gece yürüyüşleri yapan arkadaşlar oldugunu hatırlıyorum mesela bide bazen hakan arkadaşımız istanbulda trekking düzenliyor tanıyormusunuz bilmiyorum bu arkadaşları ama istanbulda bi ekip oluşturulabilirr hali hazırda zaten gönüllü olan olabilir :D

kendimi ekliyorum ilk etkinliğe katılışım olacak.%95 ihtimal geleceğim,cuma günü kesin haber vericem.herkese selamlar.

10- Bilal Tonga (1 kişi ) Göksu Parkı

Bilal merhabalar,

Gerekli olan ekipmanlar, bilekleri koruyacak mümkünse sert tabanlı bot, eğer kullanıyorsan baton, ince uzun kollu kolay kuruyan üst ve uzun paçalı pantolon, tozluk varsa takmalısın, sırt çantası küçük gerekli eşyalarını , öğlen yiyeceğini ve su ile sıvı içeceğini içeceğini koyabilmen için..

Bir istanbullu olarak neden diyesrouyorum kendime..neden neden? Bizde neden yok böyle bir trekking organizasyonu hemde tam zamanında :( Sabırla beklerken sizin gezilerinizin gönlünüzce olmasını diliyor, bol fotoğraflı sayfalarda bizde sanalda olsa yaşamak istiyoruz tecrübelerinizi..Güle güle gidin ve gelin.

Güzel dileklerin için teşekkürler Hakkı Okay, umarım en kısa zamanda bir trekking düzenlenir İstanbul'da, Temmuz ayında tamamen doluyum ama Ağustos ayında gelip orada ben bir trekking düzenleyeceğim :smiley:

Temmuz ayında tamamen doluyum ama Ağustos ayında gelip orada ben bir trekking düzenleyeceğim
Uyan İstanbullu uyan!!! Elin Ankaralı adamı (pardon hanımı) gelip burada trekking düzenleyecek. Biz hala uyuyoruz... :smiley:

Sizlere eski bir Ankaralı olarak hoş geziler diliyorum. 1980-1994 arsında her yıl birkaç defa kamp kurmaya gittiğimiz Işık dağına, Orman kulesindeki ormancılara, göletdeki kadife sazanlara, Yukarı Çanlı Köyünde yol üzeri kahvede odun ateşinde nefis çaylar demleyen kahveciye, çayırlara, ormanlara, yaylalara benden de selam söyleyin. Onlara deyin ki; Ahmet kardeşiniz karavanını bitirir bitirmez en kısa zamanda hasret gidermeye gelecek...

birkaç sorum olacak bizi götürecek araç gittiğimiz yerde bekliyecekmi birde yiyecek olarak ne gibi şeyler yanımıza alabiliriz

merhabalar ankara dan kezban yürüyüşünüze bende katılmak isterim ama cuma akşamı belli olur

Kezban merhabalar, aracımız bizi trekking sonunda ulaştığımız yerde bekleyecek, yanımıza yiyecek olarak sandviç türü yiyecekler hazırlıyoruz, bir de kuruyemiş, kuru meyve, çikolata gibi enerji verecek yiyecekler almalıyız. Ayrıca 1.5 litre su almamız gerekiyor.

Gelmen netleştiği zaman kendini listeye ekleyebilirmisin?

Görüşmek dileğiyle..

merhaba zerrin gelmem netleşirse tabiki seve seve kendimi listeye eklerim

zerrin hanım gidip gelinecek araç otobüs türü bir araçmı...yoksa bir kaç araç toplayarakmı gidecek...bir kaç araç ise motorla gelsem nasıl olur acaba..inşallah işim yolunda gider de gelebilirim..selamlar

10- Bilal Tonga (1 kişi ) Göksu Parkı
11- Alper Kalaycıoğlu (1 kişi) Aşti
12- Mustafa Deniz (1 kişi) Aşti
13-

Toplu olarak hep birlikte gidiyoruz, araca bineceğiniz durağı da belirtmeniz gerekiyor o nedenle, bende işlerinizin yolunda gitmesini diliyorum, görüşmek dileğiyle..

huntercavdar' Alıntı:
zerrin hanım gidip gelinecek araç otobüs türü bir araçmı...yoksa bir kaç araç toplayarakmı gidecek...bir kaç araç ise motorla gelsem nasıl olur acaba..inşallah işim yolunda gider de gelebilirim..selamlar

heskese merhabalar,
bir aksilik olmazsa etkinliğinize katılacağım.
08.05 de akköprüden ekibe dahil olabilirim.
akköprünün neresinde beklemem gerekli ?

Bahar KOYUNCU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri