Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)
valla zerrin yaa gerçekten doğayla içiçe olmanın nasıl bi duygu oldugunu gördüler yaaa beni anlamaları nasıl mutlu oldugumu görmeleri katılımcıların nasıl gerçekten inanılmaz insanlar oldugunu görmeleri açısından anladılar gördüler tanıdılar bildiler artık bundan sonra gelirler sanırım
kutlayalım ışık dağında zerrin ayıpsın ne yapacaz kutlamak için
Süpriz olsun süpriz ne kadar anlatsakta o güzelliği görmek gerek anlatmayla olmaz. son gittiğimizde donmuşdu bakalım yazın bizi nasıl bir manzara karşılıycak.
arkadaşlar o göl çok güzel hatta ben suya girsemmi diye bile düşünüyorum bu benim ışık dağı zirvemin 4. sü olacak bütün rotaları biliyorum nerdeyse orada hehehehe
hakan bey geçen yılda bu kene olayının zirvede oldugu yaz aylarında ben yürüyüşlerimize devam ediyordum başka bi grupla bacakalra tozluk başımıza şapka incesinden uzun kollu bi tişört yada kene ilacı okdir gerçi ben hiç kene ilacı kullanmadım ama çok abartmaya gerek yok diye düşünüyorum bir yılda trafik kazasından ölümlerin sayısına bakın hiç bu kadar dikkat çekilmiyor trafik kazalarına
Bende mümkün olduğu kadar yürüş ve kamplara katılıyorum ilaçlar işe yarıyor tabi ama bence en önemlisi paça ve kolların korunması birde müdahalenin uzman hekim tarafından yapılması.
İsmail Mutlu merhaba,
İstanbul Yolu üzerinden belirleyeceğimiz bir noktadan alabiliriz. Akköprü'den sonra İstanbul Yoluna giriyoruz, size tam neresi uyuyorsa söyleyebilirmisiniz ?