İşçilik Bedeli Normal mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,552
Ynt: İşçilik Bedeli Normal mi ?

evet evet arabamın herşeyi yapıldı.kafam çok rahat.defransiyel sorunum vardı onuda ankardan getittirip deyiştirdim ve şimdi kafam çok rahat.tugsan abi gelirsen seni mersinde en güzel şekilde misafir etmeye çalışırım.tabi herkesi.ama ben inanıyorum ist ank gibi yerlerde çok daha iyi ustalar vardır...

Etiketler

selam dostlar ben Halit Kavuk aranıza yeni katıldım şuan ben de vx80 94 mod toyota kullanıyorum benim başıma böylesi bir proplem gelmediyisede kanımca çok anormal değil gibi hepinize Antalya dan selamlar hoşca kalın

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Senin harcadığın paraya Borusan'da M5 motor rektefiyesi bile ucuz ;D

Muhtar ben arıza sebebiyle bişey harcamadım fark burada ;) muhafaza, kitler, kilit, lastik, jant, snorkel, vinç vb. keyfe keder kaşıntı harcamaları, Bu arkadaşımız bakım yaptırmış.

Halit bey aramıza hoşgeldiniz, forum kuralları gereği tanışma bölümünde kendinizi kısaca tanıtırmısınız.Muhtemelen Ahmet bey aracılığı ile üye oldunuz ama kural gereği şart.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.0

bişey daha.ustam çok anormal bişey olmadıkça şu yaptığımız bakım ile en az 20 bin bişey istemez diyor.ara bakımlarda sadece yağına suya bakıp filitrelerine bakıp bide fren ayarı yola devam diyor.yani en iyisi ustam benim ikna etti.yaptığı herşeyi söktüğü herşeyi bana anlatarak geri takıyor.bide şu kısım var.onun işi olmamasına rağmen silecek lastiklerine baktı silecek suyunu kafasına göre tamamladı arka stop lambam çatlaktı gitti depodan bi tane çıkmasını bulup onu taktı.vites kolumda boşluk vardı bi yerlere kaynak yaptırıp o boşlugu en az indirdi.ve işin en garibi bunları yaparken bana hiç bişey sormaması.sanki kendi arabası gibi davranıyor.ama belkide şundan yapmış olabilir.burdan çıkınca muaneye gidecem demiştim ondan bu incelikleri yapmış olabilir...

Osman,sen yarın üstüne birde al baklava ustana git.Abi buda gönlümden geldi diye :smiley:

sanki bizi görmüş gibisiniz.malüm sanayi seyyar bi tatlıcı gördüm.bagıra çagıra gidiyor.hemen çağırdım 2 kilo söylemsi ayıp tarttırdım ustama kalfalarına çıraklarına bol bol yetti.20 tl de kalfaya bahşiş verdim.arada da sürekli sigara aldım.arada diyorum çünkü bu işler 3 gün sürdü.belki daha erken biterdi ama ustaya acale etme herşey dört ödrtlük olsun dedim oda saolsun kafasına göre yaptı.yani dicem tatlı işide tamam.... :D

Hah tamam,kuraldır bu. :smiley:
Ustalara kalfalara v.s tatlı v.s . :smiley:
Hiç merak etme,senin araba artık tamam. ;)

Osmancım biraz daha yapılanları anlatırsan ben senin ustana biraz daha para göndereceğim,yuhhh yani adam neler yapmış yani maşallah.

Hah tamam,kuraldır bu. :smiley:
Ustalara kalfalara v.s tatlı v.s . :smiley:
Hiç merak etme,senin araba artık tamam
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
inşallah

kesinlikle ustamın ustalığından şüphem yok ama inanın ustalık kadarda esnaflığı süper....
bu arada bu konuyu kapasakmı bilmem ben mahçup olmaya başladım :( :( :(
en başında fiyatı söyledim şimdi herkes az bile deyince şaşırdım :D

Sen İstanbula gel yaptırdığın listeyle,ben aynılarını sana yaptırayım burada bak birdaha buralara geliyormusun ;D

istanbulda sanırım bu işlere en az 700 tl alırlar.ben en iyisi yarın ustama bide yemek söyliyeyim.valla şimdi iyce ikna oldum.400 tl evet neki.bi kaportacı bile sadece kasaya 500 tl fiyat istiyor çürükleri yapmaya....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR