İşçilik Bedeli Normal mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,556

Etiketler
Ynt: İşçilik Bedeli Normal mi ?

cihanülker' Alıntı:
osaman yalnız işlerini çabuk bitir arabanınıda buluşmaya gel gelirkende bir bidon şalgam alalım mümkünse hani rakı yanına olur diye düşündüm

Oyyyyyyy naaptın baba ;D

sadece arka kasa ama.kasayı indirdik yere.altından girip üstünden çıkacak.boya vernik herşey 500 tl nin içinde.bi görseniz çok fazla çürük var kasamda.500 tlye sıfıra yakın çıkaracagını en az 1 hafta uğraşacagını söylüyor.500 tlde fiyat istedi.400 e anlaşmıştık kasanın altını görünce 500 e çıktı :D :D :D

daha muane var devir almak için teleks bekliyom.haaa bide 2 gün sonra bi oğlum olacak ALLAH IN izni ile ondan izin alabilirsem gelirim muhakkak...eger gelemessemde şalgamı yollarım size....

hilüxcü osi' Alıntı:
daha muane var devir almak için teleks bekliyom.haaa bide 2 gün sonra bi oğlum olacak ALLAH IN izni ile ondan izin alabilirsem gelirim muhakkak...eger gelemessemde şalgamı yollarım size....

şimden allah analı babalı büyütsün sensiz şalgam olmaz bekliyoruz mutlaka

hilüxcü osi' Alıntı:

Ooo Osman,allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Gözünüz aydın. :smiley:
Deeeee bu drumda şalgam az kalır,hem 2 gün sonra oğlan gelicek,bunuda şalgamla geçiştiricen yooookkk ;D :D

Allah analı babalı büyütsün maşallah.

Birde boya dahil,kafayı yiyeceyim ya bune abi,benim ir çamurluk kaporta boyama 300 tl dediler sen Hilux arka kasa çürükler ve boya dahil diyorsun.1 sn bile düşünme.

Bu arada şalgam fıçı oldu bilgine ;D

amin inş.ALLAH herkese nasip etsin.ciddi gelemessem şalgam gönderirim.size söz vermek isterdim listeye kendi ismimi eklemeyide çok isterdim ama inan abi eşimi ve oğlumu 1 aylıkken yalnız bırakamam galiba.söz verip yalan çıkmaktansa en güzeli söz vermemek.ama şalgam cezerye istediklerinizi gönderirim...

abi sen benden yanamısın kaportacıdan yanamı :D :D
malüm ekonomik kriz var 500 tl de iyi para :D
evet evet bende vazgeçer diye hemen indirdim kasayı.haa ben söylemedim ama bide şasenin kasanın altına gelen kısmına zımpara çekip siyaha boyuyacak ;) ;) ;)
oda 500 e dahil ;D

Tabi tabi haklısın,senin yerin şu anda ailenin yanı.
Başka sefere inşallah. :smiley:

sanırım mersinde bu işler daha uygun.istanbulda ben bu işleri yaptırsam herhalde 10 bine aldıgım araba 30 bini bulurdu :D :D :D

fiyatını geç..gözünün içine baka baka sağlam kornanı söker yenisini takarlar....

evet bide o kısım var.ustamın en çok sevdiğim yanı bi parçaya bakıp durumunu size söylüyor.ve bi parçanın ömrü eger 50 bin ve parça 40 binini yapmış ise asla deyiştirelim demiyor.daha 10 bin gider git 10 bin km sonra gel diyor.yani bana az parça deyiştittirmek için elinden geleni yapıyor.bide mesala bazı ustalar vardır.asla kolay kolay bişey soramassın başında durdunmu ters ters bakar.ama bizim usta kanala iniyor arabanın altına bakmaya gel abi beraber bakalım diyor.ben ustalığından esnaflığından hiç şüphe etmemiştim.sadece fiyat biraz fazla gibi gelmişti.ama şimdi sizlerlede konuşunca fiyatın normal oldugunu anladım....

İstanbul piyasasına göre oldukça uygun. Maalesef İstanbul'da işcilikler Anadolu'ya göre çok pahalı. Akhisar' da mükemmel toplanmış bir CJ görmüştüm. İstanbul'da 2.000-2.500 TL den aşağı yaptırılamayacak bir kaporta boya işciliğinin 1.000 TL' ye çıktığını söylediklerinde çok şaşırdım. 2005'de F100 Ford Pick up'ımda yaklaşık 2 saat çalışan usta 10 TL istemişti. Adama +20 TL de bahşiş bırakıp çıktım yola.

(Genelde) ticari ahlak bozulmamış olduğu gibi gösterdikleri misafirperverlik de cabası...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR