İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,680
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

Defender a kurban ol sen. Defender ın ölüsü senin parayla alamayacağın arabadan daha fazla yol yapar.
Ayrıca milletin cebinin hesabını yapmayı bırak kendi hesabına bak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

ben turbo arkadasin butun psikolog masraflarini karsilamaya raziyim varsa yerini bilen veya kendisi isterse benle iletisim kurabilir istanbulda istedigi psikologa gidebilir masrafi ben karsiliycam herkezin onunde de seref sozu veriyorum.bu kadar insan yazdi rahatsiz oldu bende dahil,bu kadar olmaz yahu. bizide forumdan sogutmasin ne gerekiyosa yapicam soz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

oguzhan3434' Alıntı:
ben turbo arkadasin butun psikolog masraflarini karsilamaya raziyim varsa yerini bilen veya kendisi isterse benle iletisim kurabilir istanbulda istedigi psikologa gidebilir masrafi ben karsiliycam herkezin onunde de seref sozu veriyorum.bu kadar insan yazdi rahatsiz oldu bende dahil,bu kadar olmaz yahu. bizide forumdan sogutmasin ne gerekiyosa yapicam soz

ben ne diyorum ki forumdan soguyorsun anlamadım?

abisi ne derdin bitti ne sikintin.ailevi durumunu da herkes ogrendi baban para vermiyo onuda ogrendik burayi milyonlarca insan okuyo belki hic mi uyanmiyosun ozelini paylasirken.bunlari burda paylasma gel bana bilgilerini at ben seni bi psikologa yonlendiriyim orda derdini anlat belki tavsiyelerde bulunur belki farkli bi bakis acisi saglar sana daha mutlu olucagina eminim

turbolinea' Alıntı:
hilux ve defendlar 5 para etmez tutulmaz araçlar...

caho ne bilcen sen hilux u defender ı :eek: la yoksa sen hangi forumda olduğunuda mı bilmiyosun?gezenbilir diyince sadece yurtdışına schengen vizesi ile gezenlerin forumumu sandın?burada 4x4 araçlı ve araçsız doğa sporlarıyla uğraşanlarda var ;)

oğuzhan,mesut,derya,hakkı,yavuz vs vs eğlencenizi bölüyorum,kusura bakmayın ama,bu forumu takip eden yüzlerce ,binlerce kişi bu konuyu okuyor, dalga geçen yorumlar yazmıyor,neden acaba?
ortaokulda gözlük takan bir arkadaşınızla dörtgöz diye dalga geçmeye benziyor bu,
turbonun yazdıklarını okumamak gibi bir özgürlüğünüz var,bunu kulllanın,
haa olsun ben,eğlenmek istiyorum diyorsanız o başka,ama bu dünya etme-bulma dünyasıdır,ne ekerseniz onu biçersiniz...

omnitemporal' Alıntı:
oğuzhan,mesut,derya,hakkı,yavuz vs vs eğlencenizi bölüyorum,kusura bakmayın ama,bu forumu takip eden yüzlerce ,binlerce kişi bu konuyu okuyor, dalga geçen yorumlar yazmıyor,neden acaba?
ortaokulda gözlük takan bir arkadaşınızla dörtgöz diye dalga geçmeye benziyor bu,
haa olsun ben,eğlenmek istiyorum diyorsanız o başka,ama bu dünya etme-bulma dünyasıdır,ne ekerseniz onu biçersiniz...
surekli yanlis laflar ediyosun adam gibi yazdim yardim lazimsa ediyim diye masraflarini karsiliycam dedim sen hala ne diyosun.sen yardim ediceksen et edemiosan kimseye bisey soyleme seninde okumama gibi bi hakkin var gormedigin bilmedigin adamin neyini savunuyosun burda ? madem bu kadar savunuyosun bu adam oyledir boyledir diyosun git bulus tanis doktorsun hem bi yardimin dokunur.klavye basindan boyle yazma insanlari da burda yazdigiyla yargilama.insanin ister istemez eli gidiyo yazdiklarina cevaben sen ayni masada oturupta yanlis bisey soyleyen arkadasinla,senle dalga gecen arkadasinla veya tanimadigin birine sen ne cevap veriyosun ? yanlista olsa sacma da konussa bosver diyip susuyomusun sen ? eger oyleyse bi sikinti var.ben haksizliga bos lafa dalgaya gelmeyen adamim. sende etme bulma dunyasi ne ekersen onu bicersin felan bos laf etme.

Turbo...bir kere şikayet etmeyi bırak. Ailen de olsa sana iş yapman için kimse para vermek zorunda değil. Şikayet ve sürekli başkalarında suç bulmayı unut. Unutmazsan ömür boyu mutlu olamazsın. Benim bir arkadaşım var, 20 sene önce okuldaki öğretmene kızardı, geçenlerde gördüm hala patronum çok geri zekalı diye şikayet ediyordu. Ticaretin altın kuralları var, herkesin yaptığı işi yaparsan umdugun karları elde edemezsin. Rekabetin az olduğu, başkalarına çok iyi bir çözüm üretebildiğin alanlarda iş yaparsan beklediğin karları elde edebilirsin. Internet cagındayız. Ingilizce bilmiyorsan ogren, yerinden kalkmadan yetenegin varsa çok iş yapabilirsin. Dunyanın bir yerinden aldığın ürünü başka bir yere satabilirsin. Sadece oturdugun kasaba ve koyleri düşünme. Zekan olduğuna inanıyorum, insanların ilgisini çekebiliyorsun. Şimdi gelelim asıl probleme. Benim ve burdaki herkesin anlayamadığı bir konu var. Sana cevap verenleri ya bir nedenle anlamıyosun ya da anlıyorsun ama biraz da bilmediğim bir nedenle sadece aklında ne varsa onları tekrar ediyorsun. Bu sorunun cevabını sen kendin de verme. Murat Abine danış, bir profesyonelden yardım al,sonucu da bize bildir ki herkes rahatlasın. Burada yazı yazan herkes sen mutlu olursan inan hepsi sevinir.

Davet ettim ben turboyu,yardımcı olacağız

omnitemporal' Alıntı:
Şu küstah tavrınız beni çok rahatsız etti. Siz kimsiniz ki bize bu sözleri söylüyorsunuz, siz kimsiniz ki başkalarına öğüt veriyorsunuz,edep yahu........

bartek' Alıntı:
Turbo...bir kere şikayet etmeyi bırak. Ailen de olsa sana iş yapman için kimse para vermek zorunda değil. Şikayet ve sürekli başkalarında suç bulmayı unut. Unutmazsan ömür boyu mutlu olamazsın. Benim bir arkadaşım var, 20 sene önce okuldaki öğretmene kızardı, geçenlerde gördüm hala patronum çok geri zekalı diye şikayet ediyordu. Ticaretin altın kuralları var, herkesin yaptığı işi yaparsan umdugun karları elde edemezsin. Rekabetin az olduğu, başkalarına çok iyi bir çözüm üretebildiğin alanlarda iş yaparsan beklediğin karları elde edebilirsin. Internet cagındayız. Ingilizce bilmiyorsan ogren, yerinden kalkmadan yetenegin varsa çok iş yapabilirsin. Dunyanın bir yerinden aldığın ürünü başka bir yere satabilirsin. Sadece oturdugun kasaba ve koyleri düşünme. Zekan olduğuna inanıyorum, insanların ilgisini çekebiliyorsun. Şimdi gelelim asıl probleme. Benim ve burdaki herkesin anlayamadığı bir konu var. Sana cevap verenleri ya bir nedenle anlamıyosun ya da anlıyorsun ama biraz da bilmediğim bir nedenle sadece aklında ne varsa onları tekrar ediyorsun. Bu sorunun cevabını sen kendin de verme. Murat Abine danış, bir profesyonelden yardım al,sonucu da bize bildir ki herkes rahatlasın. Burada yazı yazan herkes sen mutlu olursan inan hepsi sevinir.

ben su an sikayet etmiyorum...sadece bilgi bolumunde bir akaryakıt istasyonunun ne kadar kazandgını bilgi vermek istedim.

eger rahatsız olduysanız defalarca ozur dilerim

omnitemporal' Alıntı:

arkadaşım öncelikle kim hangi konuya ne isterse yazar ve ya okur seni ilgilendirmez.bu arkadaş rahatsız olabilirde olmayabilirde belki bizimle alay ediyor ne biliyorsun konuştunmu yüz yüze görüştünmü?ayrıca ben ve benim dışındakilerin turboyu yargılaması sırf bu akaryakıt konusu için değil geçmişte ki yazıları içindir.belkide şu anda biz karşılıklı atışırken turbo keyifli keyifli gülüyordur.ayrıca forumda hergün onlarca konu açan insan var.kimse onlarla alay etmiyor veya hasta demiyor.neden turbo? bi düşün bakalım ondan sonra bizi yargıla...

YavuzÇ.' Alıntı:
Şu küstah tavrınız beni çok rahatsız etti. Siz kimsiniz ki bize bu sözleri söylüyorsunuz, siz kimsiniz ki başkalarına öğüt veriyorsunuz,edep yahu........
YavuzÇ.' Alıntı:
YavuzÇ.' Alıntı:
Yazdıklarımı beğenmediniz mi?bende sizin yazdıklarınızı beğenmiyorum,asıl bence edep yahuu

turbolinea' Alıntı:
ben su an sikayet etmiyorum...sadece bilgi bolumunde bir akaryakıt istasyonunun ne kadar kazandgını bilgi vermek istedim.

eger rahatsız olduysanız defalarca ozur dilerim

turbo kimse akaryakıt istasyonunun kazncını paylaştın diye sana tavır yapmıyor.senin hatan olayın içine baban,memleketindeki insanları bana yardımcı olmuyorlar diye katman ve sürekli ben asil insanım benim shengen vizem var siz alamazsınız tavırlarıdır.bunu anlarsan olayı çözersin zaten.

hakkı57' Alıntı:
arkadaşım öncelikle kim hangi konuya ne isterse yazar ve ya okur seni ilgilendirmez.bu arkadaş rahatsız olabilirde olmayabilirde belki bizimle alay ediyor ne biliyorsun konuştunmu yüz yüze görüştünmü?ayrıca ben ve benim dışındakilerin turboyu yargılaması sırf bu akaryakıt konusu için değil geçmişte ki yazıları içindir.belkide şu anda biz karşılıklı atışırken turbo keyifli keyifli gülüyordur.ayrıca forumda hergün onlarca konu açan insan var.kimse onlarla alay etmiyor veya hasta demiyor.neden turbo? bi düşün bakalım ondan sonra bizi yargıla...
Hakkı bey sorun şu ki,rahatsız bir arkadaşa tedavi olmasını önermenizde bir sorun yok,ama bir sağlık sorunu olan birisi herşeyi yazabilir,onda mantık aramayın zaten,eğer turbo normal olsaydı ve bunları yazsaydı bende kızardım
bu durumda ona yurtdışına çık,bir daha gelme,forum senden kurtulsun demek,her açtığı başlığa girip dalga geçici,aşağılayıcı mesajlar yazmak doğru değil

omnitemporal' Alıntı:
Hakkı bey sorun şu ki,rahatsız bir arkadaşa tedavi olmasını önermenizde bir sorun yok,ama bir sağlık sorunu olan birisi herşeyi yazabilir,onda mantık aramayın zaten,eğer turbo normal olsaydı ve bunları yazsaydı bende kızardım
bu durumda ona yurtdışına çık,bir daha gelme,forum senden kurtulsun demek,her açtığı başlığa girip dalga geçici,aşağılayıcı mesajlar yazmak doğru değil

ne kadar takip ettiniz turboyu bilmiyorum ama biz bunları çok önce tavsiye ettik.önceki konularını detaylı okuyun bence o zaman bizi anlarsınız.turbo bu konuları açtığında herkes sizin gibi davranmıştı zaten yardımcı olalım mantıklı bir çözüm bulalım diye cevaplar vermişti ama turbo hep aynı cevapları veriyordu.bir süre sonra herkes anladı ki turbo bu değişeceği yok bizde onun anladığı dilden devam edelim gibi bir görüş oluşdu diye düşünüyorum.bununla birlikde tubonun açtığı yurt dışı gezi konularını incelerseniz gayet mantıklı olduğunu ve kimsenin o konulara bu tarz alaycı yaklaşmadığını görüceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri