İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,670
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

icrada 2000 model ml 320 ye teklif verdim o kadar da yükseğe çıkmama rağmen araba piyasa fiyatına bitti.27500 tl...
internette de 29000tl lara var...

kdv si vergisi aracın kendi masrafı yine 29ları bulacak.

ss leri attım..

bu arabayı say ki 28000tl ye aldım...40 a alan olmaz ki? bu araba yine 28000tl lerden fazla para etmez...

bu arabaya istemeye istemeye kalsın diye 22750 tl ye kadar teklif verdim kalmadı.
piyasası 28000tl lik aracı 19000tl lere alabilsem gerçekten bir sıkıntım olmayacak.
şu an a kadar 70 araca teklif verdim. ve hiçbir kalmadı...

arabaya bu kadar talep var.

adsız.JPG

adsız2.JPG

Etiketler
Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

Defender lara da el atsan biraz. Piyasası çok düşük bu aralar, belki hareketlenir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bugün tekrar söylüyorum büyük marketler bile kar oranı %30 la satarken...ben neden dünya kadar para bağladığım aracı %3 karla satayım...?

sensodin diş macunu büyük 100 ml...markette 13.50 ye satıyorlar... bana pahalı ecza deposundan gelişi 10.27 tl...%24 kar yaparak satıyor...kaldı ki benim aldığım yer pahalı satan bir ecza deposu...bunu toptancısından alsan emin ol ki 3 lira bile farkeder.

yakıtta marka bayilerin karları bile %10-11 civarında...iskontolu yakıt bayilerin bile %16...lpg de ise %25

ben yüzde 5 bile bir arabada kazanamazsam benim yaptığım ticaret olmaz ki...20 lik aracı 14 e almalıyım ki normal %30 ticaret olsun...

herkes ikinci el işi yaptığı için ARABA DA KAR ORANI KALMADI.

sıfır filo satışlarında iskontolar yüksek ama filo alacak da param yok.ailem vermiyor

dturan' Alıntı:
Defender lara da el atsan biraz. Piyasası çok düşük bu aralar, belki hareketlenir.

defender ı bile ucuza bırakmazlar...

defender ı çok ucuz alıp ucuz satacaksın...piyasası yok...

1998 defender lara 40.000tl ler istiyorlar...hayatta etmez o paralar.

Turbo senin turbo ilk devirlerde fazla basmaya müsaitmiş. Pal açıları vs. ona gire çıkmışsın belliki fabrikada. Bak sana ne diyeceğim; senin anlattığın hikayeler gibi hikayeler anlatmaya kalksam varya..... buradan çin seddine kadar yol olur. Bu dertler herkesin derdi. bu tür tolum dertlerini sadece kendi derdin gibi empoze edersen gülünç olursun. Boşver azı karar, çoğu zarar. İstersen ayakkabı kutusuna doldur, isterse günlük kazan; mutlu olmaya bak dünyada.

dturan' Alıntı:

Derya keşke defender'ı karıştırmasaydın! Piyasasının yüksek olduğu fark edilecek... ;D Baksana aracın piyasası yokmuş. ;)

fbmy' Alıntı:
Derya keşke defender'ı karıştırmasaydın! Piyasasının yüksek olduğu fark edilecek... ;D Baksana aracın piyasası yokmuş. ;)

mesut hocam sende mi bulaştın turboya ;D ;D ;D geçmiş olsun ;)

turbolinea' Alıntı:
SONUÇTA ŞAHSINA BİR HAKARET ETMİYORUM...İSTEDİĞİMİ YAZABİLİRİM...SADECE BAZI ŞEYLERE ÜZÜLÜP DURUYORUM...

evet şahsıma hakaret etmiyorsun zatende edemezsin.bu arada 2 iletinde de büyük harf kullanmışsın( forumlarda büyük harf kullanmak bağırmak sinirlenmek v.b anlamına gelir) ben sana şimdiye kadar yazdıklarınla ilgili cevap yazılarımda hiç büyük harf kullanmadım sende kullanmıcaksın.
ayrıca yavuz bey'in dediği gibi senin dert ağlayıp sızlandığın şeyler herkesin ortak sorunu sense dünyada istediği olmayan tek kişi senmişsin gibi sürekli sızlanıp duruyor burada konular açıyorsun.neyse sen devam et bakalım nereye kadar gidecek.

fbmy' Alıntı:
Biraz daha yükselsin Mesud iyidir ;)

hakkı57' Alıntı:
mesut hocam sende mi bulaştın turboya ;D ;D ;D geçmiş olsun ;)

Sorma Hakkı hocam bana arasıra geliyor, bazen tutamıyorum kendimi. :smiley:

hakkı57' Alıntı:
evet şahsıma hakaret etmiyorsun zatende edemezsin.bu arada 2 iletinde de büyük harf kullanmışsın( forumlarda büyük harf kullanmak bağırmak sinirlenmek v.b anlamına gelir) ben sana şimdiye kadar yazdıklarınla ilgili cevap yazılarımda hiç büyük harf kullanmadım sende kullanmıcaksın.
ayrıca yavuz bey'in dediği gibi senin dert ağlayıp sızlandığın şeyler herkesin ortak sorunu sense dünyada istediği olmayan tek kişi senmişsin gibi sürekli sızlanıp duruyor burada konular açıyorsun.neyse sen devam et bakalım nereye kadar gidecek.

bu da insanların düşünen bir hayvandan farksız olduğunun göstergesi değil midir?
söyle düşün...adamın cebinde parası yok...adamın 2 cocuğu var...bu adam cocuguna ne verebilir?
o cocuk da büyüyünce aç olacak ve toplumda ezilecek.
adamın cebinde 30 tl parası bile yok cocuk sahibi olan adamlar var ve görünce lanet ediyorum.
buna gelen karı ne akılla gelmiş...buna kız veren adam ne akılla kız vermiş diye sinirlenip duruyorum.
------------------------------------------------------

benim hedeflerim herkesin hedefleri değil...
bulunduğum ilçe cebinde 5milyon tl si olup da adam iş yapma hevesi içinde değil.
bulunduğum ilçede merkez 2000 nufuslu köylerle 10.000 nufusu olan bir ilce de2 akaryakıt istasyonu var.
2 sinin de satışı iyi ama 3. sü açıldığı zaman pek de iyi iş yapacağını düşünmüyorum.
adamın 5 trilyonu var bu adam akaryakıt istasyonu inşaa ediyor..bitirip bitirmeyecegi de belli deil..
5 trilyonu var ama baska bir yere sicrayip kiralık bir yer tutup bir şeyler yapmayı hedeflemiyor..

ya da gecen yoldan giderken birini aldim yolda.
ben ona sunu anlattım.dedim ki is yapmayan bir akaryakıt istasyonu bile günde 10.000-15.000tl satis parası topluyor dedim.
sen zenginlikten bahsediyorsun...benim öyle hayallerim yok..ben öyle zengin olmayı istemiyorum dedi.
bunu diyen adam da benim yaslarda koylu bir vatandas

bizim toplumda kimse is yapmak istemez...amac is yaparak degil.birilerinin parasına konarak bir şeyler yapmaktır ya da aza kanaat edip yasayıp gitmektir

-------------------------

babası cebinde 30 tl para olmadan meydana gelen cocugun sonu ya memurluk oluyor ya da koyde kalıyor babası gibi cebinde parası olmadan yasamaya mecbur oluyor.

oyle buyuk isler kurmak kolay degil.paran yoksa hiç mümkün değil

fbmy' Alıntı:
Sorma Hakkı hocam bana arasıra geliyor, bazen tutamıyorum kendimi. :smiley:

;D ;D ;D

keşke biraz hiluxlara el atsada bizde 40000 e mal edip 30000 e satmasak ;) ;D

bu da insanların düşünen bir hayvandan farksız olduğunun göstergesi değil midir?

bu cümlen senin le ilgili düşüncelerimi pekiştirdi teşekkürler.sen bu kafayla devam et inşallah istediğin yerlere gelirsinde bizde senin gibi sosyopat birinden kurtuluruz.

hakkı57' Alıntı:
;D ;D ;D

keşke biraz hiluxlara el atsada bizde 40000 e mal edip 30000 e satmasak ;) ;D

hilux ve defendlar 5 para etmez tutulmaz araçlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri