Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)
hakkı57' Alıntı:
evet şahsıma hakaret etmiyorsun zatende edemezsin.bu arada 2 iletinde de büyük harf kullanmışsın( forumlarda büyük harf kullanmak bağırmak sinirlenmek v.b anlamına gelir) ben sana şimdiye kadar yazdıklarınla ilgili cevap yazılarımda hiç büyük harf kullanmadım sende kullanmıcaksın.
ayrıca yavuz bey'in dediği gibi senin dert ağlayıp sızlandığın şeyler herkesin ortak sorunu sense dünyada istediği olmayan tek kişi senmişsin gibi sürekli sızlanıp duruyor burada konular açıyorsun.neyse sen devam et bakalım nereye kadar gidecek.
bu da insanların düşünen bir hayvandan farksız olduğunun göstergesi değil midir?
söyle düşün...adamın cebinde parası yok...adamın 2 cocuğu var...bu adam cocuguna ne verebilir?
o cocuk da büyüyünce aç olacak ve toplumda ezilecek.
adamın cebinde 30 tl parası bile yok cocuk sahibi olan adamlar var ve görünce lanet ediyorum.
buna gelen karı ne akılla gelmiş...buna kız veren adam ne akılla kız vermiş diye sinirlenip duruyorum.
------------------------------------------------------
benim hedeflerim herkesin hedefleri değil...
bulunduğum ilçe cebinde 5milyon tl si olup da adam iş yapma hevesi içinde değil.
bulunduğum ilçede merkez 2000 nufuslu köylerle 10.000 nufusu olan bir ilce de2 akaryakıt istasyonu var.
2 sinin de satışı iyi ama 3. sü açıldığı zaman pek de iyi iş yapacağını düşünmüyorum.
adamın 5 trilyonu var bu adam akaryakıt istasyonu inşaa ediyor..bitirip bitirmeyecegi de belli deil..
5 trilyonu var ama baska bir yere sicrayip kiralık bir yer tutup bir şeyler yapmayı hedeflemiyor..
ya da gecen yoldan giderken birini aldim yolda.
ben ona sunu anlattım.dedim ki is yapmayan bir akaryakıt istasyonu bile günde 10.000-15.000tl satis parası topluyor dedim.
sen zenginlikten bahsediyorsun...benim öyle hayallerim yok..ben öyle zengin olmayı istemiyorum dedi.
bunu diyen adam da benim yaslarda koylu bir vatandas
bizim toplumda kimse is yapmak istemez...amac is yaparak degil.birilerinin parasına konarak bir şeyler yapmaktır ya da aza kanaat edip yasayıp gitmektir
-------------------------
babası cebinde 30 tl para olmadan meydana gelen cocugun sonu ya memurluk oluyor ya da koyde kalıyor babası gibi cebinde parası olmadan yasamaya mecbur oluyor.
oyle buyuk isler kurmak kolay degil.paran yoksa hiç mümkün değil