İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turbolinea

Kamp II
İş yapmayan bir akaryakıt istasyonunun günlük satışını paylaşıyorum(Pazar günü)
Pazar günü en cansız günmüş.
Tanıdık bir arkadaş Z raporunu alırken tesadüfen baktım.
Bizim bura 2000 nüfüslu bir yer. 2 tane de akaryakıt istasyonu var.
Bu istasyon daha önce babamın amcasınındı. fakat o kıymetini bilmedi uğraşamadı.bundan 10 sene önce 160.000tl ye sattı.
(Z raporu)
1. Ada. Pompa :(Benzin ve motorin): 3627 tl
2. Ada. Pompa :(Benzin ve motorin): 1944 tl
3. Ada Pompa :(Benzin ve motorin): 125 tl
4. Ada Pompa :(Lpg) : 643 tl
Market: 600 tl satış yapmış.

Po olduğu için kar oranı %10-11 civarında brüt. fakat iskontolu satan bpet lukoil gibi firmalarla çalışırsan kar oranın %16 lara kadar çıkıyor.
Benzin ve motorin toplam satış 5696 tl benzin ve motorin satmış. : günlük kazandığı para 570tl
Lpg kar oranı %25: 643 ün %25 i 160 tl dir
Market kar oranı da dersek %20-30 dur: 120 tl de en kötü burası kazanır.

En iş yapmayan bir akaryakıt istasyonu ve en kötü günde kazandığı kar 850 tl...

Normal hafta içileri de satış benzin motorin 10.000tl yi lpg de 1000tl yi geçiyormuş.

Bazı tarımın yoğun olduğu günlerde ise günlük satış 15000tl leri buluyormuş.

Etiketler
Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

Peki bu kazançtan,

- İşçi ücretini
- SGK'sını
- KDV'sini
- Stopajını
- Nakliyesini
- Elektrik - Su - Yiyecek vb. sabit giderlerini
- Yatırım giderini
- Ve aklıma gelmeyen diğer giderleri

Düştünmü?

Göründüğü kadar kolay deildir bu işler. Ve bir benzin istasyonu için 10.000 TL. çok düşük bir ciro bence. Oraya yapacağın yatırım parasının faizi ile belki daha az kazanırsın ama başın daha az ağrır emin ol.

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

yasin beye tamamen katılıyorum. Onun haricinde eğer benzinliğin yeri sapaysa firma istasyon harcamalarını sizden talep ediyor. eğer yeri çok iyiyse kendisi karşılıyor. Ayrıca depolarında stok beklettiği akaryakıta bağladığı para da cabası. Kredi kartlı satışlarda alınan komisyon ve puanlar da düşülmesi gereken rakamlardan.

Epdk nın kontrolleri vergidairesinin belediyenin kontrolleri vs de cabası. Daha sayacak çok şey var ama yeterlidir sanırım :smiley:

buraya bulasma burak abi :smiley: sikintili burasi :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

burakuysal' Alıntı:
yasin beye tamamen katılıyorum. Onun haricinde eğer benzinliğin yeri sapaysa firma istasyon harcamalarını sizden talep ediyor. eğer yeri çok iyiyse kendisi karşılıyor. Ayrıca depolarında stok beklettiği akaryakıta bağladığı para da cabası. Kredi kartlı satışlarda alınan komisyon ve puanlar da düşülmesi gereken rakamlardan.

Epdk nın kontrolleri vergidairesinin belediyenin kontrolleri vs de cabası. Daha sayacak çok şey var ama yeterlidir sanırım :smiley:

günlük 850 tl iş yapmayan bir günde bile süper paradır.

benim eczanem de de ağır işliyor benim kar oranı günde ortalamada 300tl...nadiren 500tl para kazanıyor...cumartesi pazar günü de iki günde 150 tl gibi kazanıyor...

dünya kadar vergi ödeyen biziz...biz ayaktayız... benim kat kat fazla iş yapıyor benden..

ve ayrıca elektiriği de ucuz yerden alıyor...suya da para vermiyor...doğu anadoluda bir istasyon.

850 tl bence süper paradır...iki tane işçi çalışıyor.

burakuysal' Alıntı:

ben de işyeriyim...benim kredi kartı çekiyorum. 45 gün sonra komisyon olmadan hesabıma yatıyor para...

allah bol kazan versin. Desenize yakında eczaneyi kapatıp benzin istasyonu açacaksınız :smiley:

Benim ortağımın iki tane istasyonu var da o kadar kolay değil istasyon. Sadece dinlenme tesislerinde müşteri dursun diye işletiyor istasyonu. hatta iyi bir işletmeci bulursa işletmesini devredecek adam arıyor....

burakuysal' Alıntı:
allah bol kazan versin. Desenize yakında eczaneyi kapatıp benzin istasyonu açacaksınız :smiley:

Benim ortağımın iki tane istasyonu var da o kadar kolay değil istasyon. Sadece dinlenme tesislerinde müşteri dursun diye işletiyor istasyonu. hatta iyi bir işletmeci bulursa işletmesini devredecek adam arıyor....

benim eczanem para kazanmıyor ama yine de başında duruyorum...günde 100 tl bile kazanacak şekilde düşse bile..

850 tl nere 100 tl para nere...ben böyle işyerini ayakta tutmaya çalışıyorum.

sanırım siz parayı daha kolay kazanıyorsunuz.

babamla sorunlarım var...parası olduğu halde işyeri kurmama yardımcı olmuyor.

ben de bitik bir eczaneyi götürmeye çalışıyorum.

turbolinea' Alıntı:
benim eczanem para kazanmıyor ama yine de başında duruyorum...günde 100 tl bile kazanacak şekilde düşse bile..

850 tl nere 100 tl para nere...ben böyle işyerini ayakta tutmaya çalışıyorum.

sanırım siz parayı daha kolay kazanıyorsunuz.

babamla sorunlarım var...parası olduğu halde işyeri kurmama yardımcı olmuyor.

ben de bitik bir eczaneyi götürmeye çalışıyorum.
Eczaneyi daha büyük bir şehirde açmayı dene bence ;)

yine mi turbonun dertleriyle uğraşıcazzzzzzzzz.seni yurdışında kalır diye umut etmiştim ama dönmüşsün :(

turbo geri dönmüş bizde eski güzel günlere geri döndük ne güzel ;D ;D ;D

şenlik başladı yine desenize.millet araç topluyor gezi yapıyor her türlü adrenalin dolu işle ilgili yazı yazıyor ama turbonun konuları kadar reyting alamıyor :D :D :D

yasakşehir07' Alıntı:
şenlik başladı yine desenize.millet araç topluyor gezi yapıyor her türlü adrenalin dolu işle ilgili yazı yazıyor ama turbonun konuları kadar reyting alamıyor :D :D :D

doğru tespit ;D ;D ;D ;D

Allah yardımıcnız olsun arkadaşlar vede sabır versin :D :D :D

Oğuzhan kardeşim uyardı sağolsun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Öyle demeyin yaa. Turbo kardeşimiz eskisi gibi değil artık, baksanıza 2 gündür yazdıklarımıza bile cevap vermiyor. İlerleme kat etmiş bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri