İş İcabı Off-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gunday Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,552

gunday

Ana Kamp
Yer
ORDU
http://video.google.com/videoplay?docid=-2262177960133660626&ei=BmmNSdCAKpaWiQLPtuzFCw&q=giresun+caldag
http://video.google.com/videoplay?docid=2347124604169275959&ei=BmmNSdCAKpaWiQLPtuzFCw&q=giresun+caldag
http://video.google.com/videoplay?docid=957984067134917005&ei=Km2NSYqFE5aWiQLPtuzFCw&q=giresun+g%C3%BCce+

iyi seyirler..

Etiketler

Ynt: İş İcabı Off-Road

Günday bey öncelikle hoşgeldiniz
Göruntüler harika sizın oralarda kar küreme işini YSE den size devretmişler anlaşılan.

merhaba

ilk iki video giresun merkez eski devlet hastanesinden yukarı cıkılan erimez diye bir yer var ordan kulakkaya yaylasına ordanda caldağ dağı zirvesine gidiliyor,giresunda erimez yada caldağ diye kime sorsanız bilir.bu arada biz ordu ve giresun il sınırları içerisinde turkcell'e ait baz istasyonların işletmesi ile uğraşıyoruz dolayısı ile mecburen ulaşmamız gerekiyor,yol kapalı diye bir mazeretimiz yok bu yüzden köy hizmetlerinden önce yol açmak bize düşüyor. :smiley:) videoları begenmenize sevindim bu tip görüntüler oldukça paylaşırım sizlerle.

İş icabıda olsa güzel off-road görüntüleri,elinize sağlık,paylaşım için teşekürler...

görüntüleri izleyince kendimi izlemiş gibi oldum. vodafone ait baz istasyonlarının işletmesini de biz manisa'da yapıyoruz. şartlar aynı. gerçi kar o kadar çok olmuyor, yılda bir ay filan uğraşıyoruz dağ başında. ama çamur felaket.
işin içinde off-road olmasa ben bu işi yapmam zaten.

sizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar. mazeret kabul etmiyor firma. illaki ulaşıp sorunu çözeceksin !

bir keresinde öyle bir yerde saplandıkki dağ başında ! köyden çağırdığımız traktör bile, bizim battığımız yere gelemedi.
köy hizmetleri sağolsun. kepçe ile ancak ulaşıp kurtardılar..

bu gsm sektörü her yerde aynı şeyleri yaşatıyor insana mekan farketmiyor:smiley:karadenizin zor tarafı cografyası ve hava kosulları bu yüzden burada bu işi yapmak hem zor hemde zevkli

Günday Erimezde Hakkı ustanın tereyağlı yumurtasınıda yiyorsunuzdur herhalde, yoksa büyük kayıp derim ;)

ula yine içimi köyümün hasreti sardı
inşallah nasip olursa aracımı onarıp varacam giresunuma karadenizime
gözümde tütüyo valla..
nasılda karla kaplanmış öyle

günday bey aracınızda sadece lastik mi var, ve tipi nedir maşallah iyi gidiyor valla.
sizde giresun lumusunuz?

hocam sizin bu koşullar için aracın önüne V dizaynlı bir kar küreme aparatı yaptırmanız çok işinize yarayacaktır hem aracı ileri geri yaptıkça ön panjur ve gerisindeki radyatör vs kısımlar zarar görebilir.

örneğin;
56.jpg

snow-plow.jpg

371d1106678452-92-classic-snow-plow-mvc-076s.jpg

onları bilemem ama bana seneye kışa lazım olacak..
şu range in önündeki küreme hoşuma gitti işimi görür :D
bende görele liyim toprağım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri