Into The Wild

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan musatfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,096

Etiketler

Ynt: Into The Wild

şehir hayatından sıkılan herkesin zaman zaman aklına geliyordur. bazen benim aklımada geliyor bunlar; teknede yaşamak, kabak koyundaki adanalı bir abinin pansiyon kılıklı bir yer işletmesi örneği, bir tatil kasabasında bisiklet tamircisi açmak bunlardan bazıları. akıllı adam ol torunların için para biriktir diyen taraf daima agır basıyor nedense.

Şehirde ortalama 30 yıl ve üzeri hayat yaşamış birisinin bu denli bir hayata geçiş yapması oldukça zor gözüküyor.Yapılamaz demiyorum ama bu denli bir switch sonunda büyük ihtimalle ormanda çimenle,geyikle konuşurken bulurlar faniyi.

Eddie Vedder'ın yaptığı müzikleri için bile izlenir.

Gerçekten güzel bir filmdi.Bizim gibi doğa sever kişilerin hep aklında bulunması gereken bir şey.

Filmin sonunda açlık çeken kahramanımızın yediği küçücük bir kaç tohum yüzünden 2 ay süren işkence sonunda öldüğünü hatırlatırım.
Herşeye rağmen bende takipteyim :smiley:

Sonu gerçekten bir insan için üzücü olsa gerek.Sen çölleri geç,dağları geç sonunda bir bitki yüzünden öl.

peki filmin sonunda gösterilen, elemanın kendini çektiği son fotoğrafında gözlerindeki ışıltıya ve yüzündeki mutluluk ifadesine ne diyorsunuz???

Degerli kardesler, filmin kahramani aslinda kendisinin bir metresden olma cocuk olmasini hazmedemediginden kaynakalanan kendini disa verme olgusundan kaynaklaniyor...Bence asiri derecede zorlanalinacak o duruma girmemek icin asamali olarak adepte olunmali...

Filmin kahramani maalesef tam bir hayatta kalma dersi almadan ve dogaya oldukca yabanciyken vahsi yasama katiliyor...Bende de o tarz bir yasanti ozentisi var ama benim dusunduklerim o filmin cok daha disinda ve otesinde, oncelikle koy yasantisini irdelemeden koylulerin nasil yasamlarini surdurduklerini anlamadan boyle bir seye atlamak evereste terlikle cikmak istemek ile ayni diye dusunuyorum.

Esenlikler.

herşeyi geride bırakıp böyle bir maceraya atılmanın bir anlamı yok bence. gidersin bir iki ay kafanı dinlersin geri dönersin.
macera güzel bir şey ama devamlı olunca aynı tadı verirmi acaba?

Çok etkileyici daha yeni bitirdim filmi maceranın böylesi gerçektennnnn
Paradan ve Kariyerden uzakta yaşanabiliniyormuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri