Intercity Trophy Protestosu ve Evrensel Gazetesi Haberi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan e.postacı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,160
Ynt: Intercity Trophy Protestosu ve Evrensel Gazetesi Haberi

Gerçekten emeklere yazık oldu.
Bu gazeteciler villa yapılacak diye katledilen orman arazilerini yağmalayanları bulsalar.!!!Daha çok şey var söylenecek ama yeri değil.
Saygılarımla arkadaşlar.
ismail

Etiketler

Çevreci arkadaşların ne kadar saygılı ve seviyeli oldukları zaten Facebook'ta kurdukları gruptan da belli oluyor.

Onlara karşı olan, farklı düşünceleri silip, üyeleri de gruptan atıyorlar. Bir şeyi savucanaksan, sonuna kadar da arkasında duracaksın, bırakacaksın herkes fikrini söylesin, yazsın, haklı olduğunu kanıtlayacaksın. Ama, neyi savunduklarını tam bilmedikleri için, kanıtlayamadıkları için, farklı düşüncelerden korkup, siliyorlar.

Çok şeyler yazmışsınız. Sağolun varolun. Bana şaka gibi gelen olaya bir kaç kelimede ben sarf edeyim;

Bu iptal olayı bence çevrecilerin zaferi değildir. Biz golü kendi kalemize attık. !! Kimsenin verilen hakkı geri alabileceğine inanmıyorum. Bürokrasideki pasif kalmışlıktan öte değil !

Ortada kazanılmış bir zafer olduğunu düşünmüyorum
Bu tür olaylar bizi yenilgiye uğratamaz veya yıldıramaz düşüncesindeyim
Yazılanları okuyunca zaten Birlik ve Beraberliğin Zaferini kazanan taraf olduğumuzu görüyorum
Aslında söylenecek çok şey var ama ANLAYABİLENE....
Sizler beni çok iyi anladınız ;)

skor yok bence de ortada kayıplar var ülke adına offroad adına ve cevre adına

bence bu olay sonucu herkes zararlı

oradaki etkinlikten gelir eldecek halkta
gidip stress atmayı düşünen doğa ve offroad severle de
organizasyonu düzenleyenler de
organizasyona katılmayı düşünen yerli yabancı yarışmacılar da zaralı (daha sayacak madde çok aslında...)
ama en başında çok iyi bir reklam yapacak güzel ülkem şimdi rezil olacak
hemde basın yüzünden

zaten bu ülkede herşeyi etkileyen iyiyi kötüyü kendi çıkarları doğrultusunda belirleyen bir basın varken daha ne beklenebilir ki

tek cümleyle ''yazıklar olsun''...

Zaman gazetesiin tel nosu:444 8 555 Ben arayıp şikayetlerimi dile getirdim.Aklıma gelen herşeyi söyledim ve yalan yanlış haber yaptıkları için aboneliğimide iptal ettirdim.Biraz rahatladım.

__ C J 7 __' Alıntı:
bence bu olay sonucu herkes zararlı

oradaki etkinlikten gelir eldecek halkta
gidip stress atmayı düşünen doğa ve offroad severle de
organizasyonu düzenleyenler de
organizasyona katılmayı düşünen yerli yabancı yarışmacılar da zaralı (daha sayacak madde çok aslında...)
ama en başında çok iyi bir reklam yapacak güzel ülkem şimdi rezil olacak
hemde basın yüzünden

zaten bu ülkede herşeyi etkileyen iyiyi kötüyü kendi çıkarları doğrultusunda belirleyen bir basın varken daha ne beklenebilir ki

tek cümleyle ''yazıklar olsun''...

Sagol sezgin abi.içim ferahladı hem kendim için hem bu aktiviteye katılmak isteyen izlemek isteyen igneada esnafı adına herkes adına sevindim.:D

ur-guru' Alıntı:
İğneadan bildiriyorum başka yere ve zamana ertelendi
yer olarak sapanca diye duydum ama tarihi bilmiyorum.yurtdısından gelen misafirlerimize çok ayıp oldu.

evet sonunda içimiz biraz rahatladı yeni tropinin yapılacağı yeri ve tarihini sabırsızlıkla bekliyoruz. :smiley:

konuralp_niva' Alıntı:
evet sonunda içimiz biraz rahatladı yeni tropinin yapılacağı yeri ve tarihini sabırsızlıkla bekliyoruz. :smiley:
yer olarak sapanca dye duydum.

yurtdısından gelen misafirlerimiz ertelenen tropiye katılırlarmı acaba böyle olumsuz bir olaydan sonra. ne düşünürler acaba...

sapancada olması güzel olur bizlere yakın ama yurtdışından gelen misafirlerimizin tepkisi ne olur acaba.. ???

bunun cevabını tarihine ve yerine gore verebiliriz.igneadada olmasının sebebi zaten yunanistandan gelen ekiplere falan yakın olması.ayrıca intercitytrophy nin sitesine girip ziyaretci defterine ugrarsanız ordada herkes yazmıs igneadada yapılsın diye.oranın esnafları bile hayal kırıklıgına ugramış...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR