İnsan Uçar mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,773

tugsan75

Zirve
Yer
İSTANBUL
Yüzyıldan fazla bir süredir,insan oğlu uçmak için hep ama hep çabaladı.Ama artık başardılar sanki.

Seyredin ve görün.

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=1778399&server=vimeo.com&

Etiketler

Ynt: İnsan Uçar mı?

İzlerken bile heyecanlanıyor insan. Hatta birkaç yerde bende boşluğa atlayacakmış gibi irkildim. Kartal görünümünde yamaçlardan pike yapabilen, yerçekiminden kurtulmuş görünen insanların yaptığı bu işin adı nedir, merak ettim doğrusu 8)

wow , yıllardır bilgisayarda uçuyodum bunla gerçeğini yapmışlar sonunda . Karda gideni de yapsınlar adı da 'JeepPack' olsun .

bu videoyu bir yerde daha izlemiştim, burda tekrar bulabilirmiyim diyordum ve sonunda..
bunu yapmak çok zevkli olsa ..
bende istiyorum :smiley:

İnsanoğlunun yapamayacağı bişey varmı acaba diye birkez daha düşündüren bir video paylaşım için teşekürler.

Gerçektende müthiş bir şey fakat insanoğlu varolduğundan beri buna benzer uçuşlar ile deneylerini sürdüregeldi, ayrıca bu işin manevi boyutunu buraya forum kuralları gereği taşıyamıyorum.
paylaşım için teşekkürler

bizim ceddimiz yüzyıllar önce uçtu ama biz kıymetini bilemedik şimdi onlara imreniyoruz :'(

Çok güzel çalışma yapmışlar. :D Çok takdir ettim.

Bu arada Hazrefen Çelebi'yi Rahmetle anıyorum. Mekanı Cennet olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR