İnegölün VX80 ni modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RAİDER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,351
Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye

RAİDER' Alıntı:
ulen bizim oğlan kaşınma alırım defransiyelini bak ha ;D ;D ;D
ulen defransiyelinize dikkat edin defransiyelci emekli oldu sonra cır cır öter bak

Etiketler

su üst projektörleri söksekte hella black magıc taksak yayıcı ve delici nası olur sevgili kardesim nacizane fikrim ::smiley:

RAİDER' Alıntı:
abi biz etkinlik yaptık sende buyur gel çok güzel olur hem tanışmış oluruz güzel bir gün olur.Abi ekrem seni arayacak ben söyledim ona senin tel bende yok ben arayamadım ;D ;D
Ekrem le konuştuk Mehmet,bakalım bir kaç arkadaş gelmeye çalışacağız. :smiley:

Mehmet, Ben sana zincirleri al dedim dinlemedin kurtların içinde kuzu oldun, Göstermiş olduğun medeni cesaret ve ataklıklar şahsen çok hoşuma gitti, biraz daha tecrübe edindinmi bu iş tamamdır kimse tutamaz seni Mehmet. Pajeroda harcanan emeğin hakkını verdi dün,

Müjdeyi ben vereyim beklenen gün geldi, salı günü tampon çizimlerine başlıyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR