inegölün ilk vx80 ni

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Pejaro3500 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,657
Ynt: inegölün ilk vx80 ni

Ara sıra geliyoruz zaten, inegöl güzel bir yer, benim de az buçuk tanıdıklaırm var, çok güzel yaylaları mevcut, mağarası mevcut.

Sizin için gidelecek çok arazi var.

Keyifli gezintiler dilerim.

İnegöle tekrar selamlar, nazik davetiniz içinde teşekkürler, iyi geceler.

Etiketler

kendime şunu söylüyorum artık,demeki isteyince bulunuyormuş...hayırlı olsun.

Pejaro3500' Alıntı:
sonunda toyotama kavuştum arkadaşlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum kendir programını kıl payı kacırdım ilk buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum .çagla,erkan,recep beye sorularıma katlandıkları için teşek ediyorum.

çok güzel ve temiz br araca benziyor.kazasız belasız olsun.87 fj 70 almasaydım böyle bir aracı tercih ederdim...selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR