İnegöl'de Off - Road Yapmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,631
Ynt: İnegöl'de Off - Road Yapmak

merhabalar,

gerçekten resimler çok güzel iş güçten fırsat olsa da benimde o resimlerdeki yerleri gezme fırsatım olsa. Ancak diğer arkadaşların dediği gibi "içerisinde arka planda tabanca görünen bir resim var" onun kaldırılması uygun olur diye düşünüyorum.

Etiketler

Arkadaşlar bu konuyu kapatalım artık :smiley:

Ekrem Bey bu konuda hassasiyet gösteren arkadaşlarımıza saygı gösterdi ve tepki alan fotoğrafların kaldırılmasını rica etti.

Kendisine teşekkür ediyoruz...

Gezilerini ve fotoğraflarını buradan paylaşmaya devam etmesini bekliyoruz.

Selamlar

SDC' Alıntı:
Arkadaşlar bu konuyu kapatalım artık :smiley:

Ekrem Bey bu konuda hassasiyet gösteren arkadaşlarımıza saygı gösterdi ve tepki alan fotoğrafların kaldırılmasını rica etti.

Kendisine teşekkür ediyoruz...

Gezilerini ve fotoğraflarını buradan paylaşmaya devam etmesini bekliyoruz.

Selamlar

ben tşk ederim tüm offroad meraklılarına selamlar

silah olmasının resimlerde ne sakıncası var anlayamadım.
hani buraya 18 yaş altı üye arkadaslarımız olduğunu varsayarsak ozaman resimlerde alkollü içecekler sigara vb herşeyi koymamamız gerekiyor.
lütfen her konuya yorum yazma mecburiyetimiz yok, yazmak içinde en küçük şeyleri bahene etmeyelim.

Resimleri için arkadaşımıza cok teşekkür ederim.Bukadar resmi siteye ekleyebilmek için epey emek harcamıştır.Tabi o resmler için harcanan emeği alkışlamadan geçemeyeceğim.

Yalın Bey'in yorumuna katılıyorum. Ekrem Bey'e paylaşım için teşekkürler tekrar.

Selamlar..

super fotolar hele kar görüntüleri muhteşem elinize sağlık Ekrem Bey umarım bu kışta bol karlı fotolarınız olur :D :D

nitroces' Alıntı:
silah olmasının resimlerde ne sakıncası var anlayamadım.
hani buraya 18 yaş altı üye arkadaslarımız olduğunu varsayarsak ozaman resimlerde alkollü içecekler sigara vb herşeyi koymamamız gerekiyor.
lütfen her konuya yorum yazma mecburiyetimiz yok, yazmak içinde en küçük şeyleri bahene etmeyelim.

Resimleri için arkadaşımıza cok teşekkür ederim.Bukadar resmi siteye ekleyebilmek için epey emek harcamıştır.Tabi o resmler için harcanan emeği alkışlamadan geçemeyeceğim.
çok tşk ederim desteğiniz için bazı arkadaşlar sanırım resimleri çok güzel buldu fakat güzel diye yorum yapmak yerine işte bir bahene olarak bazı resimleri bahane göstererek sürekli tepki yağmuru bu şekilde düşünen ve bana destek olan arkadaşlarıma tekrardan tşk ederim bu arada jipe binmek tabiki çok hoş duygudur fakat jipim var şöyle yaptım böyle yaptım okadar övüyorki bazı arkadaşlar resimlere bakmadan diyosunki çok fena yerlere girmiş heralde resme bi bakıyoruz foss taksilerin üstündeki çamur kadar çamur anlamadığım bukadarr abartmanın anlamı nedir arkadaşım koy resimlerini anlat şuraya gittik buraya gittik değişik yerler görelim tabi fakat jipim var diyen ama hakkını veren çok az kişi var anladığım kadarıyla ben aracımın hakkını veriyorum kimsenin cesaret edemediği yere ben bodozlama dalarım bu işin zevki burdadır offroad ta çok eskiyim bu sitede çok yeniyim daha çok resimler atıcam selamlar saygılar

aozturk' Alıntı:
super fotolar hele kar görüntüleri muhteşem elinize sağlık Ekrem Bey umarım bu kışta bol karlı fotolarınız olur :D :D
tşk ederim efendim resimlerin devamı olıcak tabiki aralık 6 bol çamur az karda bi gezimiz var kar yağışları 1 aya kadar başlar şuan kar oranı az fırsatı olan var ise bekleriz misafir ederiz zevkile selamlar saygılar

Ekrem bey resimler,manzaralar ve etkinlikleriniz çok muhteşem.ellerinize vede pc ye yükleme zahmeti gibi emekleriniz içinde bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.bende 4 ay önce inegöldeydim ve resimdeki transporterimle çeyiz getirdim ayrıca birde (yeğenim) kız verdik sizin inegöle. inegölün asayişine çok dikkat edin yeğenim çok kıymetlidir. ;D ;D
ayrıca sevtap hanım sizlere farklı şeyler söylüyor ve yapmış olduğu iş yanlış değil.onlar bu düzenlemeleri yapmamış olsalardı şimdi ben bu forumu belkide bulamazdım. belkide bu güzel resimlerinize 1 yıl sonra denk veya tesadüf ederdim. mesela siz bu forumda yükleme işini bitirdiğinizde birazda zaman geçtiğinde tarih bakımından otomatik olarak biraz gerilerde kalacaktır. ne zaman bu forumu bazı arkadaşlar gelip ziyaret edipte bir şeyler yazdığında açmış olduğunuz bu konu yine tekrar listenin en üstüne yani yine en başa gelecektir.buda başka bir ayrıntı olduğundan belirtmek ihtiyacı duydum.
tekrar bu paylaşım için teşekkürler ediyor etkinliklerinizin gezilerinizin ve resimlerinizi devamını bekliyoruz.
saygılarım ile Kemal.

seyyah-34' Alıntı:
Ekrem bey resimler,manzaralar ve etkinlikleriniz çok muhteşem.ellerinize vede pc ye yükleme zahmeti gibi emekleriniz içinde bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.bende 4 ay önce inegöldeydim ve resimdeki transporterimle çeyiz getirdim ayrıca birde (yeğenim) kız verdik sizin inegöle. inegölün asayişine çok dikkat edin yeğenim çok kıymetlidir. ;D ;D
ayrıca sevtap hanım sizlere farklı şeyler söylüyor ve yapmış olduğu iş yanlış değil.onlar bu düzenlemeleri yapmamış olsalardı şimdi ben bu forumu belkide bulamazdım. belkide bu güzel resimlerinize 1 yıl sonra denk veya tesadüf ederdim. mesela siz bu forumda yükleme işini bitirdiğinizde birazda zaman geçtiğinde tarih bakımından otomatik olarak biraz gerilerde kalacaktır. ne zaman bu forumu bazı arkadaşlar gelip ziyaret edipte bir şeyler yazdığında açmış olduğunuz bu konu yine tekrar listenin en üstüne yani yine en başa gelecektir.buda başka bir ayrıntı olduğundan belirtmek ihtiyacı duydum.
tekrar bu paylaşım için teşekkürler ediyor etkinliklerinizin gezilerinizin ve resimlerinizi devamını bekliyoruz.
saygılarım ile Kemal.
tşk ederim form daki sorunu çözdük modetör arkadaşalr gerekli bilgiyi verdiler sağolsunlar inegöl gayet huzurlu bir yerdir ufak gibi görünür fakat çok büyük bir ilçedir birdahaki gelişinizde mutlaka haberimiz olsun özellikle hafta sonuna denk getirir iseniz baktığınız resimleri canlı yaşama fırsatı bulursunuz ))) görüşmek üzere selamlarr

Sıkıntılı günümde resimlere bakarak içim açıldı. Oralara gitmiş gezmiş gibi oldum. Paylaşım için teşekkürler.

Kar'lı fotoları beğenen arkadaşlar youtube'de dağyolu 1 ve 2-3-4 diye aratırsalar video seyredebilirler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri