İnegöl'de Off - Road Yapmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,640
Ynt: İnegöl'de Off - Road Yapmak

devam

Album-0064 (800 x 600).jpg

DSC_1533 (Medium) (800 x 531).jpg

IMG_0480 (1408 x 1056).jpg

IMG_1036 (704 x 528).jpg

PHOT0006 (800 x 600).jpg

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Ekrem bey; Sitede yeni olmanızla alakası yok.Offroad gezilerimiz konu başlığı ve belirtilen tarihle birlikde,etkinliğin yapıldığı bölgeye göre ayrılıyor.Şuan sizin yükleme yaptığınız resimler farklı tarihlerde olduğu için ayrı ayrı yerlere konuyordur.Yani sizde hep farklı tarihlerde yaptığınız etkinliğin fotoğrafları var ama siz hep aynı konu başlığında yayınlıyorsunuz.Konu başlığı açarken,gezileri tarihlere göre,yer ve koordinatları ayrı ayrı belirtirseniz karışıklı olmaz. ;)
açıklama için tşk

Ekrem bey resimler çok güzel ama tuğsan gereken açıklamayı yapmış bende acizane bir şey ilave edeyim o silahlı fotoğrafları aradan çıkarırsanız daha şık duracak teşekkürler.

resimler çok güzel...silahlı resimler konusunda mete abiye katılıyorum...bi de kamp yeri seçimi yanlış gibi geldi bana...

Ekrem Bey haksızlık ediyorsunuz...

Başlıklarınızı her taşıdığımızda aşağıdaki mesajları gönderiyoruz ama siz ısrarla aynı yerde yani yanlış yerde devam ediyorsunuz ;)

SDC' Alıntı:
Merhaba,

Forum düzeni gereği ve daha çok arkadaşımıza ulaşabilmeniz için açmış olduğunuz başlık "Off-road Gezilerimiz" bölümüne taşınmıştır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=2.0

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim :smiley:

Selamlar

SDC' Alıntı:
Merhaba,

Forum düzeni gereği ve daha çok arkadaşımıza ulaşabilmeniz için açmış olduğunuz başlık "Off-road Gezilerimiz" bölümüne taşınmıştır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42534.0

Ekrem Bey artık gezi başlıklarınızı "Off-road Gezilerimiz" bölümüne açarsanız, biraz daha fotoğraf ve daha fazla anlatımla desteklerseniz amacınıza daha iyi hizmet vermiş olursunuz :smiley:

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim :smiley:

Selamlar

Başlık açmadan önce okumanız gereken linkleri görmezden geliyorsunuz, yardım istemiyorsunuz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20855.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10587.0

Şimdi, eşitsizlik bunun neresinde söyler misiniz?

SDC' Alıntı:
Ekrem Bey haksızlık ediyorsunuz...

Başlıklarınızı her taşıdığımızda aşağıdaki mesajları gönderiyoruz ama siz ısrarla aynı yerde yani yanlış yerde devam ediyorsunuz ;)

Başlık açmadan önce okumanız gereken linkleri görmezden geliyorsunuz, yardım istemiyorsunuz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20855.0 marmara bölgesinde olduğumuz için marmaraya açıyorum offrooad gezilerimiz ve bölge bölge ayrılmış marmara ege karadeniz marmaraya açmamızın neyi yalnış

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10587.0

Şimdi, eşitsizlik bunun neresinde söyler misiniz?

Ekrem'le zaman zaman gezen ve ormanlara gönül vermiş biri olarak silah konusunda söylenenlere katılmıyorum, bizim ormanlarda gezenlerin silah olmaz'sa olmazıdır çünkü tecrübelerle sabittir ( özellikle ayı ve domuz tehdidi için ) Kamp yerlerimizide seçerken herkezin gelip piknik yapabileceği yerlere değil, gerçekten özel ve bakir yerler tercihimizdir. Ekrem'cim çok güzel kareler teşekkürler sende daha güzel fotolar ve videolar olduğunu biliyorum onlarıda zaman içinde yayınlarsan inegöl'ümüzün offroadla nekadar ilgili olduğunu herkezle paylaşmış oluruz.

Güzel fotoğraflar,emeğinize sağlık tebrikler.Silahlı fotoğrafların yayınlanması bence de uygun değil.Hepimiz ormanda günlerce kamplıyoruz,tabiki bakir yerlere silahsız girmiyoruz.(ayı ve domuza karşı)Ancak silahlı fotoğraflar yayınlamıyoruz....

silahlı fotoların forumda yayınlanması göreceli bir kavramdır kiminin hoşuna gider kiminin gitmez. forum amacı kimin kimlerden güçlü ve daha çok şey yaptığını göstermekmi?yaptıklarımızı paylaşmakmı? zannediyorum yaptıklarımızı, gördüklerimizi, övündüklerimizi, yaşadıklarımızı paylaşmak, arkadaşların elinde balta'da olabilirdi. Unutmayalımki tehlikeli alet yoktur ( silah balta vb.) tehlikeli ve tedbirsiz insan vardır.

metebingol' Alıntı:
Ekrem'le zaman zaman gezen ve ormanlara gönül vermiş biri olarak silah konusunda söylenenlere katılmıyorum, bizim ormanlarda gezenlerin silah olmaz'sa olmazıdır çünkü tecrübelerle sabittir ( özellikle ayı ve domuz tehdidi için ) Kamp yerlerimizide seçerken herkezin gelip piknik yapabileceği yerlere değil, gerçekten özel ve bakir yerler tercihimizdir. Ekrem'cim çok güzel kareler teşekkürler sende daha güzel fotolar ve videolar olduğunu biliyorum onlarıda zaman içinde yayınlarsan inegöl'ümüzün offroadla nekadar ilgili olduğunu herkezle paylaşmış oluruz.

hayır ben dere yatağı gibi gördüm orayı...hani su basarmı diyerekten...tercih sizin tabii....

arkadaşlar silahımı insanalrın içinde evlerin arasında çıkarıpta ateş etmiyorum bu 1 ikincisi ormanda hiçbir allahın kulu gelipte niye ateş ediyorsun yada silahını ormanda yada şehirde gezdiriyorsun diyemez bu 3 devletin bana vermiş olduğu ruhsat ve ormanda ateş edemessin diye bir kanun yok buda 4 bazı arkadaşalr silahtan hoşlanmaz bazıları hoşlanır buda 5 bende bıçaktan nefret ederim tüm kamp resimlerinde diğer arkadaşlara o bıçakalrı kaldırın deme gibi bir hakkım yok buda 6 mete abinin dediği gibi tedbirsiz insan vardır ben karadenizliyim ve silahlara bayılırım ha site yöneticileri beni ve resimlerimi beyenmedi siteden saf dışı edebilirler hiçte sorun olmaz burda amacımız gövde gösterisi yapmak değil bilgilerimizi paylaşmak her konuda yaşım 31 fakat 16 yıldır offroadla uğraşıyorum ve tahmin edemiyeceğiniz kadar arazide dağlarda vaktim geçiyor tüm arkadaşların yorumlarını bekliyorum belkide ben yalnışım öğrenmemek ayıp değil dimi tüm offroad meraklılarına selamlar saygılar..

cheg' Alıntı:
hayır ben dere yatağı gibi gördüm orayı...hani su basarmı diyerekten...tercih sizin tabii....
düşüncenizi anladım ben sizin fakat orası ufak bir dere ve zirve sayılır yani herhangi bir yağmurda bize zarar verecek şekilde dere taşmaz bu tür yerlerde dikkat ediyoruz tabi doğanın bin bir türlü hali var yorumunuz için tşk ederim selamlar

sahin05' Alıntı:
çok güzel resimler için teşekkürler
ne demek efendim elimden geldiğince paylaşıyorum doğanın güzelliklerini resimlerimi incelediğiniz için ben tşk ederim selamalr saygılar

selamlar ilk önce şunu belirtmek isterim herkesin zevki fikri ayrıdır ekrem kardeşim resimlerin mükemmel bu yaz kıratımla inegöldeydim fakat sizleri tanımadığım için tanışmak nasip olmadı seneye gelirsem inşallah sizleri bulur inegölün dağını taşını gezeriz.
selamlar tarık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR