İnegöl'de Off - Road Yapmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,631

adaeada

Zirve
Yer
bursa
ara ara güzel resimler atıyorum fakat nedense fazla durmuyor konumuz hemen taşıyor modetör arkadaşlar acaba sitede yeniyiz diyemidir bakıyorum benim gibi konu açan resim atan arkadaşların konu ve başlıkları aynı yerde duruyor anladığım kadarıyla eşit davranılmıyor bunuda gezenbilir üyelerine bildirme icabı duyuyorum gönül isterki herşekilde aynı şartlarda olmalıdır tüm üyeler selam ve saygılar tüm offroad tutkunlarına

13042008 (960 x 720).jpg

13052009569 (855 x 641).jpg

13052009571 (1296 x 972).jpg

13052009572 (1296 x 972).jpg

13052009573 (855 x 641).jpg

Etiketler

Ynt: İnegöl'de Off - Road Yapmak

Ekrem bey; Sitede yeni olmanızla alakası yok.Offroad gezilerimiz konu başlığı ve belirtilen tarihle birlikde,etkinliğin yapıldığı bölgeye göre ayrılıyor.Şuan sizin yükleme yaptığınız resimler farklı tarihlerde olduğu için ayrı ayrı yerlere konuyordur.Yani sizde hep farklı tarihlerde yaptığınız etkinliğin fotoğrafları var ama siz hep aynı konu başlığında yayınlıyorsunuz.Konu başlığı açarken,gezileri tarihlere göre,yer ve koordinatları ayrı ayrı belirtirseniz karışıklı olmaz. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri