İnegöl' ün CJ5' i Tamam Bir de Ranger' ı Olsun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan woswo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,406
Ynt: İnegöl' ün CJ5' i Tamam Bir de Ranger' ı Olsun

gozukara' Alıntı:
Usta rotil dediğiniz parça nissan pikaplarda nasıl yükseltilir bizim araçların üst salıncak üzerindeki rotiller vidalı değil sekmanlı bildiğim kadarıyla
nissan pikap yükseltmedik henüz incelelmek gerekir bi şekilde açıyı çoğaltmak gerekiyo amaç bu pajero ranger cherokee cj5 nissan terrano yükselttik

Etiketler

lastiğin tam ölçüsünü alabilirmiyim benim arabaya bir ara 265/75/16 takmıştım biraz ağırlaştıdı arabayı sizin kullandığınız lastik sanki daha inceymiş gibi göründü ama he hangi bir ağırlaşma oldumu aracınızda....

Bir zamanlar bende kullandım bu araçlardan;kasaya ağırlık koyduk;çok keyiflidir arazide..
Lastikler çok yakışmış;Güzel günlerde kullanın..

kht58' Alıntı:
lastiğin tam ölçüsünü alabilirmiyim benim arabaya bir ara 265/75/16 takmıştım biraz ağırlaştıdı arabayı sizin kullandığınız lastik sanki daha inceymiş gibi göründü ama he hangi bir ağırlaşma oldumu aracınızda....
31x10.5 silverstone mt kullandığımız lastik bu

gozukara' Alıntı:
ustam ilginize teşekkürler
rica ederiz aracınızı yapmıya başladığınız zaman tekrar fikir alışwerişinde bulunuruz hiç sorun değil amaç uygun maliyetler ile güzel bi şeyler çıkarmak ve bunları paylaşmak

üstadım şu ön tarafı anlayamadım.torsiyonları istediğiniz kadar yükseltin diyosunuz araç sertleşmiyormu?yani süspansiyon nasıl bi ayarda oluyor?

Quizilbaşan' Alıntı:
üstadım şu ön tarafı anlayamadım.torsiyonları istediğiniz kadar yükseltin diyosunuz araç sertleşmiyormu?yani süspansiyon nasıl bi ayarda oluyor?
ofrooad modifiyesi yapıyor iseniz orijinal kitte bile bi parça sertliği göze alıcaksınız açıyı çoğalttıkça sertliği azaltmak amaç esneklikten feragat etmek zorundasınız hem asfalt hem ofroad aracı ikisi bir arada olmaz modifiyeli araçta %100 arazi performansı %60 gibide asfalt performansı alabiliyosanız sorun yok demektir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri