İnegöl' ün CJ5' i Tamam Bir de Ranger' ı Olsun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan woswo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,406
Ynt: İnegöl' ün CJ5' i Tamam Bir de Ranger' ı Olsun

son durumuda budur

227422_10150181888868717_726343716_6965383_2420815_n.jpg

Etiketler

kolay gelsin

ben lastik markasını ve ebatlarını soracaktım yazarsanız sevinirim

selamlar

poorangel' Alıntı:
hayırlı olsun, şaft açıları bir sorun yarattı mı diye soracaktım ama çamurlandığına göre pek problem yok?
şaftlarda hiçbir sorun yaşamadık

mutlaka takip :smiley: sene sonu bende benim ranger i ele alacağım tekrar..... :D

kht58' Alıntı:
mutlaka takip :smiley: sene sonu bende benim ranger i ele alacağım tekrar..... :D
ranger seçiminiz süper olmuş komik paralara modifiye yapabilirsiniz her zaman bildiklerimizi paylaşmıya açığız

teşekkür ederim ben aracımı 2005 ağustosunda ticari maksatla sıfır olarak aldım :smiley: ondan sonra zamanla araba olmaktan çıkıp bir parçam oldu ve artık satmaktan vazgeçtim :smiley: sizden öğrenmek istediğim aracın ön tarafını yükseltmek için torsiyon dışında ne yaptınız ve kullandığınız lastik markası ve ölçüleri... ben aracı araziye hazırlarmak için intercool un radyatörünü ters çevirerek yukarı almayı düşünüyorum yaklaşma açısında çok büyük değişiklik yapacak çünkü.... saygılar

kht58' Alıntı:
teşekkür ederim ben aracımı 2005 ağustosunda ticari maksatla sıfır olarak aldım :smiley: ondan sonra zamanla araba olmaktan çıkıp bir parçam oldu ve artık satmaktan vazgeçtim :smiley: sizden öğrenmek istediğim aracın ön tarafını yükseltmek için torsiyon dışında ne yaptınız ve kullandığınız lastik markası ve ölçüleri... ben aracı araziye hazırlarmak için intercool un radyatörünü ters çevirerek yukarı almayı düşünüyorum yaklaşma açısında çok büyük değişiklik yapacak çünkü.... saygılar
aracın ön tarafını yükseltmek için 4 adet rotil alıyosunuz onların üstlerini kesip tabanlarını üst rotilin arasına koyarsanız açıyı çoğaltırsınız torsiyondanda istediğiniz kadar yükseltebilirsiniz açının çoğalması ile torsiyonda rahatlamış olucaktır lastiği 31 inç silverstone mt kullandık

teşekkür ederim... :smiley: gerçekten ucuz maliyetler bunlar :D peki aracı zorlu araziye soktunuz mu yoksa çamurda mı denediniz... bi de arkadaya kilit takmayı düşünüyorum bu konuda tavsiyeniz olur mu.... saygılar....

Usta rotil dediğiniz parça nissan pikaplarda nasıl yükseltilir bizim araçların üst salıncak üzerindeki rotiller vidalı değil sekmanlı bildiğim kadarıyla

kht58' Alıntı:
teşekkür ederim... :smiley: gerçekten ucuz maliyetler bunlar :D peki aracı zorlu araziye soktunuz mu yoksa çamurda mı denediniz... bi de arkadaya kilit takmayı düşünüyorum bu konuda tavsiyeniz olur mu.... saygılar....
aracı her yerde denedik en son ofroad mahalli yarışlarına katıldı araç hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri