imdattttttt beynim durdu yardım edin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugbaburakbasci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,350

tugbaburakbasci

Yeni Üye
herkese merhabalar adım Burak ailemize 3 ay önce katılan oğlumla birlikte artık 3 kişilik bir aileyiz. binek aracımız c4 yakıt ve perforamans olarak gercekten doyurucu fakat belkı benım pımprıklılgımden bebek ıcın guvenlı gelmıyor ve arazı aracı almak ıstıyorum. aylar once sıteyı ıncelemeye basladım sonrada jeeplere karsı bır hayranlık basladı bende kı sormayın ınanın sıtedekı bellı modellerın bolumlerını hatım ettım . cevremde kı arkadasların araçlarını denedım ve bu zaman boyunca bu guven ve gucu nasıl farketmemısım dıye bır haylı hayıflandım
arabamı sıfır aldıgım ıcın satmak ıstemıyorum ortalama olarak benı zorlamayacak rakam aralıgı ıse 15000-25000 tl arası bu aralarda nasıl bır arazı aracı onerırsınız seyehatlerde kullanabılecegım konfora ve yoltutusuna sahıp ,eskısehırın kısında koy yollarında benı zorlamayacak, yakıt ve vergı konusunda merhametlı ve en onemlısı buyuk bır bagaj hacmıne sahıp ınanın kafam karıstı galloper ı cok begenıyordum sonra 3.2 fronteraya dondum sonra patfınder sımdı dısco olabılır mı dıyorum cıddı bır yenıleme olmadan hafıf arazı sartlarında kullanılabılecek bır araçta olmalı kı oglum buyudugunde muhakkak bu maceraya beraber atılacagız kafam cıdden karıstı krıterlerımın dogrultusunda yardım edersenız cok sevınırım su an arabanın kredısını ve bır ev kredısı odedıgım ıcın aldıgım aracın yedek parcası yakıtı uygun olmalı ama bu fıyat aralıgında da bır bebek ıcın uzun yolda konforlu ve guvenlı olmalı sanıyorum cok uzattım sımdıden cok tesekkur ederım .Saygılarımla.

Etiketler
Ynt: imdattttttt beynim durdu yardım edin

Malum burası bir forum ama mümkünse yazım kuralları ve hitap şekillerine dikkat etmeye çalışıyoruz. Bunu başlık tarzınıza istinaden yazdım alınganlık olmasın lütfen.
Hıım Burak bey şimdi teşhisinizi ve reçetenizi yazıyorum :smiley:
Size virüs bulaşmış tedavi için 2004-2005 Suzuki Grand Vitara yazıyorum. Geçmiş olsun :smiley:

camouflage' Alıntı:
Malum burası bir forum ama mümkünse yazım kuralları ve hitap şekillerine dikkat etmeye çalışıyoruz. Bunu başlık tarzınıza istinaden yazdım alınganlık olmasın lütfen.
Hıım Burak bey şimdi teşhisinizi ve reçetenizi yazıyorum :smiley:
Size virüs bulaşmış tedavi için 2004-2005 Suzuki Grand Vitara yazıyorum. Geçmiş olsun :smiley:

Sabah kalkınca, aç karnına, tok karnına :smiley:

Güzel tavsiye olmuş.

yorumlarınız için cok teşekkür ederim yazdıklarım için bir rahatsızlık söz konusu oldu ise saygılarımla birlikte özürlerimi kabul edin reçetenizi muhakkak değerlendireceğim

Rahatsızlık asıl biz verdiysek özür dileriz şaka bir yana bende suzuki vitara diyorum

Estağfurullah kesinlikle alınmadım aksine ilginize teşekkür ederim bir sorum olacak opel frontera 3.2 nasıldır acaba görüntü olarak çok hoş ama kriterlerime uygun mu acaba yedek parça gibi filan . Bunun dışında sanırım suzuki bir hayli ön plana geçiyor saygılarımla.

Jeep almak istiyorsan üzerinde JEEP yazsın ;D
Bir ikiz babası olarak tavsiyem ZJ
Saygılar .

. binek aracımız c4 yakıt ve perforamans olarak gercekten doyurucu fakat belkı benım pımprıklılgımden bebek ıcın guvenlı gelmıyor ve arazı aracı almak ıstıyorum.

Bu araçların sadece orjinal halleri güvenlidir. Güvenlik konusu sizin için önemliyse modifiye edilmiş, yükseltilmiş ya da çamur lastiği takılmış araç kullanmayın. Mevcut aracınızdan daha mı güvenlidirler konusu ise tartışmaya açık bir konu. Frene basarsanız muhtemelen c4 daha çabuk durur, yoldan çıkıp biryere çarparsanız büyük bir araç muhtemelen daha güvenlidir.

frontera ve disco yu kesinlikle tavsiye etmem, pathfinder ve zj veya wj jeep çok kral arabalardır üzerinde jeep yazarsa tadından yenmez olur. selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri