Hızlı ve detaylı cevabınız için teşekkür ederim.
Tampon, far ve stop grubu gibi detaylar çok hoş. üstteki çıkma aracın görüntüsünde çağ atlatmış bu detaylarla da birleşince zaten.
CTP esnekliği, yalıtım özelliği ve maliyeti sebebiyle benim de radarımda olan bir ürün. Hatta frigolu araçlarda, tır dorselerinde yalıtım, hafiflik ve esneyebilme avantajları nedeniyle kullanıldığını okumalarımdan öğrenmiştim. Ama yaşadığınız üzücü tecrübe konuyu daha detaylı incelemeye itti beni.
Resimleri tekrar tekrar inceledikçe dışarıya tente tarzı birşey yapmadığınızı farkettim. bunun için özel bir sebebiniz varmı yoksa zaten sonradan eklenebilen bişey olduğu ve görüntüyü bozduğu içinmi düşünmediniz?
Bir de klima bahsi geçmemiş ilk mesajınızda. diğer konularda da (tekrar okumadım ama) yazdığını hatırlamıyorum. Bu kadar özenli bir çalışmada atlamış olamazsınız diye düşünüyorum yanılıyormuyum acaba?
Son olarak(desemde son olmayacak biliyorum
. bu mesaj için son diyelim) sormak istediğim 7500kg sınırından bahsettiğiniz sınıf nedir? m2 mi yazacak ruhsatta? m1 yapmanın yolu varmıdır acaba?
Umarım sıkmıyorum sorularımla
Bora YALÇIN
Hızlı ve detaylı cevabınız için teşekkür ederim.
Tampon, far ve stop grubu gibi detaylar çok hoş. üstteki çıkma aracın görüntüsünde çağ atlatmış bu detaylarla da birleşince zaten.
CTP esnekliği, yalıtım özelliği ve maliyeti sebebiyle benim de radarımda olan bir ürün. Hatta frigolu araçlarda, tır dorselerinde yalıtım, hafiflik ve esneyebilme avantajları nedeniyle kullanıldığını okumalarımdan öğrenmiştim. Ama yaşadığınız üzücü tecrübe konuyu daha detaylı incelemeye itti beni.
Resimleri tekrar tekrar inceledikçe dışarıya tente tarzı birşey yapmadığınızı farkettim. bunun için özel bir sebebiniz varmı yoksa zaten sonradan eklenebilen bişey olduğu ve görüntüyü bozduğu içinmi düşünmediniz?
Bir de klima bahsi geçmemiş ilk mesajınızda. diğer konularda da (tekrar okumadım ama) yazdığını hatırlamıyorum. Bu kadar özenli bir çalışmada atlamış olamazsınız diye düşünüyorum yanılıyormuyum acaba?
Son olarak(desemde son olmayacak biliyorum
. bu mesaj için son diyelim) sormak istediğim 7500kg sınırından bahsettiğiniz sınıf nedir? m2 mi yazacak ruhsatta? m1 yapmanın yolu varmıdır acaba?
Umarım sıkmıyorum sorularımla
Bora bey tente aslında bu araca başlamadan ilk yaptıgım ekipmandı fakat duvarlardaki bombelerden sebep bu araçda kullanamadım ancak çekme karavan veya duvarları düz bir araç için uygun olacagından,geçen sene diger aracım ile kısa bir ege turunda geçici olarak bu araöda kullanmışdım sanırım başka bir çözüm bulmalıyım.
Klima olarak 220 volt ev tipi kşima olacakttır pek gerek duymuyorum araç klimasına araca birde bu agırlıgı eklemek istemiyorum.
Ruhsatım şu anda m sınıfı olarak çıktı, özellikle ruhsatı aldıgım memur beye sordum binek araç ehliyeti yeterli gelecegini belirtti.
Sorularınız ile sıkılmıyorum burada yazışmak benim içinde ve yeni bilgililere ulaşmama ve deneyimlerimizi paylaşmaya sebep oluyor
Üst çıkıntı motorlu yatak ve motorlu tv yeridir tasarımı ve imalatı bana aittir.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=XE_CGPvU5gg