Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs)
Gezdiğiniz yerleri sürükleyici bir anlatım ile bizlere ilettiğiniz için teşekkürler.
Gezi anılarınızı merakla takip ediyoruz. Aman yavaş yavaş anlatında, bu kış aylarının nasıl geçtiğini anlamayalım.
Sanki akıcı bir roman okuyor gibiyim. Fotograflarla zenginleştirilmiş. Gerçekten çok etkileyici ve güzel cümleler. Paylaşım için teşekkürler. Selamlar.
Teşekkürler Sn . Şeref bey hemşehrim.
Teşekkürler Sn. ahmet Özdemir bey.
Teşekkürler Sn. Levent kardeşim.
Teşekkürler Sn. Mehmet Ali Birsen bey.
Gösterdiginiz ilgiden dolayı minnet duyduğmu belirtirim . Samimiyetine inandığım övgülerinizden cesaret alarak gördğüm ve hissettiklerimi daha bir içtenlikle çocuksu sevincimi de gizlemeye gerek duymadan yazmaya çalışacagım.
Saglık ve mutluluklar dilerim . Selamlarımla
Mehmet Bey, kamyonlar epeyce toz çıkartıyor fotoğrafta gördüğüm; yol çalışması mı var ya da çok ağır maden kamyonları yolu bozmuş mu? (Milas-Karpuzlu yolu)
Cavit hocam.
Beni keyflendirecek ne güzel yazmışsınız . Evet , bazı resimlerde bir toz bulutu var. İşte bana keyf veren olay bu , siz bu toz bulutunu görerek bahsettigim yol ve kamyonlar handikap ının varlıgını size hissettirebimişsem yaşadıklarımın içine sizleri de katabilmeyi başarabilmiş sayıyorum kendimi .Sagol be hocam . Duydugum heyecanı bir kat daha arttırdınız.
Kamyonlar . Az degil diler . Her 10-15 dakikada bir ya önümde ya arkamda bitiveriyorlar (aniden yerden çıkan bitki gibi). 15-25 li yaşlardan kalan motosiklet yönetimi kalıntılarımla çoğu zaman sıyırıldık serüven dolu hallerden . Adrenalin özlemi arada bir çılgınlık yaptırsa da , gözümün kesmediği yerlerde paşa -paşa çekildik kenara , zorunlı saygımızı esirgemedik kocaman-kocaman kamyonlardan. Bu kocaman-kocaman kamyonlar yer yer sıcak asvaltı battaniye gibi sürükleyerek buruşturmuşlar yer yer de derin kanallar açmışlar . Güçlerinin kanıtı olan bu hoyratlıklarından sonra metezori saygıyı hakkediyorlar dogrusu.
Teşekkürler , saglık la kalın.