mehmet_mtrs' Alıntı:Levent (buralpdi) Kardeşim
Verdiğiniz lınk e girmeye çalıştım . Üyeleri bile oldum , yasıları okuyabiliyorum ama resinleri bir türlü açamadım. Bir de cevap yazdım bakalım sonucu bekleyecegim.
Haberdar ettiğin için çok teşekkür ederim . Alp e de yazmışsın , bizden bahseden yazın da çok güzel di sagol.
TUGAY58' Alıntı:Abi bu güzel paylaşımlarınız icin cok cok teşekkürler.Olurda yolumuz düşerse Mehmet beyin balık,larının tadına bakmak isteriz.Umarız sade balık deyildir akıl suyu eklentisi varmıdır acaba..
[/quo
Mehmet ve ailesi , Hayatlarının baharında aktif sevecen insanlar . Yaşam şekillerini hiç degiştirmeden ve abartmadan oldukları gibi hizmet vermeye çalışıyorlar . " Yolumuz düşerse" diyorsunuz ya. Onlar da "yolu düşülesi insanlar . Sevebilecegine inanıyorum. Akıl suyumu? . Sanırım itiraz etmezler . Biz talep etmedik . Bize göre siz dostlarımız ile birlikteliğimizde muhabbetimize hasretleri dindiren harika bir şurup olur .
MUtluluk dileklerimizle selamlar.
egeli' Alıntı:Mehmet Bey,
Güzel karelerle süslediğiniz ve akıcı bir anlatımla aktardığınız gezi izlenimlerinizi keyifle izledik. Paylaşımınız için teşekkür eder, nice sağlıklı, huzurlu günler, geziler dileriz...
Selamlar...
berkcantp' Alıntı:Mehmet abi ve Ruziye abla,
Dostluğunuz, arkadaşlığınız, büyüklüğünüz, hoşgörünüz...birlikteliğimiz için çok teşekkürler.
Sayende yağmurlu, güneşli o günleri tekrar yad ettik.
Ayrıca bizleri kırmayıp bayram tatili dolayısıyla Antalya buluşmamıza katılan bütün karavancı dostlara da teşekkür ederiz.
Yeni tanıştığımız karavancı arkadaşlar, bizlere gıpta ederek izleyen gözler, hatta kısa sürede olsa tanışıp gurubumuzla birlikte muhabbet eden arkadaşlara teşekkür ederiz.
enverdede' Alıntı:Evet baştan beri takip ettiğim gezi paylaşımınız aynı yerleri gezmiş olsak ta,sohbet kıvamındaki farklı anlatımdan ,aynı yerlere farklı bakış açılarından olsa gerek,yine çok şeyler kattı dağarcığımıza.Aynı tarihlerde Antalya'da olmamıza hatta 2 kezde kamp yaptığınız yere uğramama rağmen Rıfat beyden başkası ile görüşemedik,(daha sonra Konyaltında İlhan ve Erden beylerle ,daha sonrada Celal hocayla tanışabildik)ama dışardanda olsa karavanınızı görmüş olduk bu ve benzeri güzel gezilerin tekrarında yolumuzun kesişmesi dileğiyle ,tankınız dolu,tekeriniz döner olsun.