SaygınOzdemir
Kamp II
Ynt: İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler
Yıpratma konusunda elimden gelenin fazlasını yapıyorum lpg çok zarar vermesin diye.Benzinle çalıştır-durdur yapıyorum ama ne kadar kurtarabilirim orası meçhul...
LPG nin çok ciddi zararlarını adım gibi biliyorum ama yapacak bir şey yok el mahkum bineceğiz.
Emin abi ben ortalama bir yılda 5600-6000 km yol yaptım.Böyle olunca durum değişiyor keyif aracı ama bi sahile gitmek bile 15-20 km çekiyor.Buggy' Alıntı:Dediğin gibi yol değil keyif aracı bunlar Saygın. 2 km köy bakkalı, 4 km Yenişakran beldesi, ara sıra da tarlalarda hoplama zıplama. Yılda yaptığım 350 - 400 km için aracımı LPG ile yıpratmaya değmez diye düşünüyorum. 1.6 Vitara her türlü kullanımda işimizi görüyor zaten.
Benzin - LPG, aracınızın keyfini çıkarmak için cüzdanınıza göre istediğinizi kullanın. Yeter ki gaz kullanımının risklerini bilin ve emniyet tedbirlerinizi alın.
Ayrıca ben gazlı çakmak bile kullanmam, kepek yapıyor
Yıpratma konusunda elimden gelenin fazlasını yapıyorum lpg çok zarar vermesin diye.Benzinle çalıştır-durdur yapıyorum ama ne kadar kurtarabilirim orası meçhul...
LPG nin çok ciddi zararlarını adım gibi biliyorum ama yapacak bir şey yok el mahkum bineceğiz.