Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
balkan kardeşim aracın hayırlı olsun her ikiside geerçekten iyi araçlar kazasız belasız kullanman dileğiyle. bu arada hakan ırıklı moderatörlüğü neden bıraktı bilgisi olan varmı
evet bencede önemli olan arabadan zevk alabilmek, arabanın modeline falan takılmayın bence, 4x4'ü dağda bi açtınmı 2009 model mercedes'i arkanda bırakırsın benimde 97 model var bize yetiyor, çok tutkuluyum yaşım yetmiyor, kullanamıyorum babam'ı elimden geldiğince dağa götürüyorum,şehirde bile açtırıyorum bazen 4x4'ü Kullanabiliyorum ama ehliyet yok...
evet değerli arkadaşlar size katılıyorum önemli olan içindeki tutku bende hemen hemen her hafta sonu kesinlikle şehirden uzaklaşım araziye atıyorum kendeimi inanınki hafta sonunu iple çekiyorum vede özellikle kış mevsimini ve kar yağışını...