İlk Aracım 1990 Suzuki Vitara (Tek Kapı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,384

balkan

Ana Kamp
Yer
Balıkesir Bigadiç
selam arkadaşlar buda benim ilk 4x4 aracım vitara 1990 3 k. ama ben maddi imkansızlıklar ve vaktim olmadığı için sizin gibi mükemmel bir arazi makinesi haline getiremedim aracımı ama sizin araçlar gibi bir aracım olması için neler vermezdim inanınki ama olsun ilk 4x4 üm olduğu için bu haliyle bile süper gelior bana bu araç yorumlarınızı bekliyorum...

dfg.jpg

Ynt: ilk aracım 1990 suzuki vitara tek kapı

arazi taşıtının iyisi kötüsü olmaz yeterki kontak anahtarı cebinde olsun unutma özgürlük o anahtarda saklı aracına gelince dogru seçim vıtara her zaman arazide iş yapar slm

Ynt: İlk Aracım 1990 Suzuki Vitara (Tek Kapı)

aracıma pek bir değişiklik yapamadım dediğim gibi araç arazide mesela hendek gibi bir yerden geçerken yani lastikler çapraz yüke girdiği zaman bi çatırtı geliyor yükten indiği zamanda ses kesiliyordu sanayide göstermediğim usta kalmadı fakat anlayamadılar en sonunda dinleye dinleye kendim buldum eksoz son susturucu takılırken biraz daha geride bırakılmış ve araba kendini kastığı zaman susturucu şafta sürtüyordu tamirci arkadaşa güzel izah ettim susturucuyu biraz kısalttık ve problem çözüldü yani ben böyle bi yerde yaşıyorum işte gerisini siz düşünün...fotolara devam...

DSC_0095.jpg

Bence şahene araç kazasız belasız kullanın arazi araçları eskimez bence yavaş yavaş toplarsınız benim niyetimde o jımny yı yavaş yavaş topluyorum ...

aslında memnunum aracımdan ama sizinkileri görünce sönük geldi bana ama şimdiye kadar gözüme kestiripte girdiğim hiç bir yerde bırakmadı beni...

DSC_0053.jpg

dfgb.jpg

yukarıda görmüş olduğunuz araç ilk aracımdı bunu şubat ayında 1998 5 k. 1.6 16 valf suzuki vitara ile takas yaptım 125. km. idi araç sahibinden.com dan aldım aracı tabi biz 90 modelden inip buna binince süper geldi araç bana... Aldığım vitara gayet güzel orjinalliği korunmuş ve pek araziye çıkmamış temiz kullanılmış lpg bile takılmamış orjinalliği bozulmasın diye arac gözü gibi bakmış satan adam yakında onunda detaylı fotoğraflarını ekleyeceğim inş. yorumlarınızı bekliyorum...

vitaram.jpg

balkan güzel araca sahipsin ...e çadırın ,doğa sevginde var daha ne olsun....

Hocam saygılar. yeterki içinizde heves olsun. ben adam tanıyorum 100 milyarlık arabaya biniyor daha arabayı 4 çarpıya almamış. Önemli olan zevk alabılmek... Bu arada bende suzukiciyim. sizin arabanız küçük ya benim ki onunda yavrusu sayılır swift 4*4... aynen dediğiniz gibi tamamen maddiyat la alakalı bu durum. ama işallah yakında vitara bol neşeli günler herkese

Yeni aracınız hayırlı olsun , çok güzel bir seçim ve çok güzel görünüyor, kazasız belasız sürüşler dilerim, mutlu yıllar...

Bence de çok iyi bir eçim yapmışsınız, arazide performansı çok iyidir, az yakar, hem de cabrio. Daha ne olsun :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR