İlk 4x4 Aracim Olacak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BAG Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,798
Peki bunlara hala Lpg uygulanmıyor mu?

daihatsuyu bilmiyorum ama pajero pinin 2.0 gdi dan çok memnunum, tavsiye ederim temiz bir tane bulursanız. Bendeki otomatik vites biraz yakıyor istanbulda şehir içi trafiğinde, ama şehir dışı 1 depo ile 500km yapıyor. Gerçekten farklı bir keyif veriyor, şuanın modern suvlarından o keyfi alamıyorum.

Huawei P20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Peki bunlara hala Lpg uygulanmıyor mu?
bunlara lpg uygulanıyor, herkes uygulanmıyor diye sadece konuşuyor, taktıran bir sürü kişi var emin olun, lpg uygulanıyor fakat arkada küçücük bagaj boşluğuna tüp konması lâzım. 2.0 araba tüpte çekişi sorunsuz oluyo

Gaz kelebeği sorunu olan bu araçlar değil mi? O sorun hakkında durum nedir? Lpg ile alakası var mı? Teşekkürler

Gaz kelebeği sorunu olan bu araçlar değil mi? O sorun hakkında durum nedir? Lpg ile alakası var mı? Teşekkürler
Ben bakımlarını yetkili serviste yaptırdım, gaz kelebeği bakımı yapıldı, bir sorun yoktu fakat internette çok okudum öyle bir problemi, içim rahat etmedi göstereyim dedim. Servise sordum 1.8 Gdi larda vardı o problem dedi, 2.0 Gdi nadiren karşılaştık dedi. Pek problem olmaz bakımları yapıldıktan sonra

bunlara lpg uygulanıyor, herkes uygulanmıyor diye sadece konuşuyor, taktıran bir sürü kişi var emin olun, lpg uygulanıyor fakat arkada küçücük bagaj boşluğuna tüp konması lâzım. 2.0 araba tüpte çekişi sorunsuz oluyo

Yanlis hatirlamiyorsam 40binde bir enjektor degisimi gerekiyor diye okumustum. Forumda bir konuda gecmisti. Mealen 'Gaz benzin gibi enjektorleri sogutamiyor buda sorunlara yol aciyor' diye yazmisti bilenler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlis hatirlamiyorsam 40binde bir enjektor degisimi gerekiyor diye okumustum. Forumda bir konuda gecmisti. Mealen 'Gaz benzin gibi enjektorleri sogutamiyor buda sorunlara yol aciyor' diye yazmisti bilenler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilmiyorum, bir araştırayım arkadaşlara sorayım, cevap veririm size

pinin leri bilmem ama pajero wagon larin benzinli motorlarinda lpg sorunlu diye biliyorum.. yasadigim Ukrayna'da uygulamasini yapanlarin tecrubeleri bu yonde.. 3.8 litrelik buyuk motor sorunu bariz.. daha ilkel ama sorunsuz (1986 dan beri asagi yukari ayni versiyon olan) 3 litrelik benzinli motorda bile sorun yasayanlar olmus.. burada gdi motorlarla ilgili yorumlari okumadim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri