İlginç İlanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,784

Ynt: İlginç İlanlar

okuduğum değişik 2 ilanda adamın biri kayılvalidesini satılığda çıkartmıştı özellikleride çok iyi yemek yapabilmesi ???
dieri ise adamın ruhuna satılığda çıakrtması ??? ???

mogzilla' Alıntı:
224395.png

Bu ilanı veren hırsız olabilir ;)
Hhırsız aracı kaçırır kaçırmaz alelacele ilan vermiş... Bu yüzden saftirik birşey çıkmış meydana :D

bu vatandaş rastgele basmış tuşlara bence, sonuçta cherokee ye benzer bişey çıkmış şans eseri ;D yoksa bilinçli değil bence :D bu kadar kötü olamaz çünkü

Buraları tekrar okudukça deveye sorulan '' boynun neden eğri ? '' sorusunun ve cevabının biz türkler için ne kadar doğru bir misal ve tam bir kara mizah örneği olduğunu daha iyi anlıyorum.
Yine de türk olduğuma şükrediyorum.
Çok eğlenceli yaw ;D

ben bu dodge ramdan lailanın önünde görmüştüm, ;D ama reklam önemli bir şey

273357.jpg

Bir sarışın polise gelir

Koblenz-Şaka değil gerçek.

Metternich' de ( Rheinland-Pfalz ) bir bayan sürücü ( 40 yaşlarında , sarışın ) polise başvurur.
'' Aracımın şöför tarafındaki camı çalmışlar.Herhalde profosyonellerdi.Çünkü çevrede hiç cam parçası yok ''
Polis memuru araca bakar ve cam kolunu çevirerek camı yukarıya çıkarır.

erthem' Alıntı:
IWq_14.jpg

Bunlarda Benden Olsun

Ucaklarin arkasina "yazi" yazilabilseydi sanirim Ulkemizde asagidaki yazilari gorebilirdik..

-İstedim vermediler sen teyyarecisin dediler.

Yol Abbas'ın pistler Airbus'ın.

Sen evimde güzel bir es, ben havada cilekes.

Türbülansın ustasıyım, gözlerinin hastasıyım.

Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Aşkımızı karakutuya anlattım.

Kalbinde yerim yoksa sevgilim, farketmez ben kokpittede giderim.

Pistlerin atmacası.

Bir sana doyamadım bir de hostese.

Sen yenisin dediler bana ek sefer verdiler.

İstanbul Ankara 1 saat sana sevgim 24 saat.

Kule kalkışıma kızlar inişime hasta.

Yaklaşma toz olursun, atmosferde kaybolursun.

Biz boingciyiz oğlum.

Kaptanınız konuşuyor takın kemerleri, sevgilim unuttum yanında kederleri.

Gökyüzünde sessiz bir hayat, seni sevende kabahat.

Havadayken seveceğim, senin haberin olmayacak.

Aşkıma ihanet ettin, beni kuleye şikayet ettin.

:smiley:

SON KONULAR - FORUM

Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
hubeyt

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR