İlginç İlanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,942
Ynt: İlginç İlanlar

Hem Chevrolet, hem Cherokee , hemi de Jeep. ;D
Allahtan isimleri doğru yazmışlar.Bunu yapan üstelik bir de galeri.

http://www.araba.com/414929.html

Bir kaç tane de benden olsun...
73068683.jpg

73682011.jpg

7.jpg

nadir abi birgün bende tatra alırsam arkasına dikkat bebek var yazacağım

şaka bir yana biryerde gözüme ilişmişti
-360 derece dönebilen direksiyon
-yakıt bittğinde otomatik olarak motoru durduran sistem
- bunu unuttum :smiley:

TATRA' Alıntı:
nadir abi birgün bende tatra alırsam arkasına dikkat bebek var yazacağım

şaka bir yana biryerde gözüme ilişmişti
-360 derece dönebilen direksiyon
-yakıt bittğinde otomatik olarak motoru durduran sistem
- bunu unuttum :smiley:

Bkz : 10 no'lu mesaj :smiley:

çok güzel bi araç ve kamofle ruhsata işli bu araç www.sayfamiz.com avcı sayfasından dan bi abimizin aracı araç (YABAN) tv nin av turlarında kullanılıyor du ve şimdi satılık :> :smiley:

http://www.sahibinden.com/boylesi_yok_hemde_dizelWQQaXQQ7899393WQQpXQQdisplayitem

bu nedir yaw? farlar magirus galba...... alıp orjinal haline getirmek lazım...

bide şu dallas lafı beni hep koparır... internette arayın chevrolet dallas diye bitek bizim memlekette çıkar silveradolar... Tek TV li dönemde herkesin seyrettiği Dallas dizisinden hatıra...

O artık karakterini kaybetmiş Mertcim... GMC Silverado farketmez bu saatten sonra...

Burada benim bmw nin servisi olan aynı zamanda off-road yarışlarınada 2 yıl öncesine kadar katılan bir arkadaşta vardı silverado gittim aracı gördüm pazarlığı bitirdim tam alıyordum sonra bir aksilik olmuştu..ama bayılmıştım makinaya 6.2 dizel motorvardı üstünde ve çok şık bir araçtı hatta kaçırdığımada baya üzülmüştüm.neyseki sonra kısa bir zaman içinde off-road maceramız başladıda aklımdan sildim attım o aracı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR