ilan sitelerinde yer alan defenderlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eczalb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,568

eczalb

Yeni Üye
şu linkteki defender sizce nasıldır. almayı düşünüyorum ama aldanmak istemiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-sahibinden-hersey-orjinal-jeep-37335438/detay/

Etiketler
Ynt: ilan sitelerinde yer alan defenderlar

eczalb' Alıntı:
şu linkteki defender sizce nasıldır. almayı düşünüyorum ama aldanmak istemiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-sahibinden-hersey-orjinal-jeep-37335438/detay/

Öncelıkle merhabalar

defender almaya karar vermıssınız haklı olarak da yanılmak ıstemıyosunuz ancak bu aractan ne beklıyosunuz? bu aracla ne yapmayı dusunuyosunuz? bu aracı gunlukmu yada hafta sonu mu kullanacaksınız yada keyıf aracınız mı olacak once bunun gıbı bazı soruları kendınızce cevaplamanız gerekiyor.. bu araclar %99 u hurda dan cıktıgı ıcın herkes kendınce yurur hale getırerek amaclarına uygun halde kullanmaktadır eger yeterlı butcenız var ıse bu ısın sonu yoktur bu araclara tahmın bıle edemıyecegınız rakkamlarda keyıfimiz ıcın para harcayan abilerimiz kardeslerımız var önce bunlara karar vermelısınız..
yukarıda da belırttıgım gıbı bu araclar hurda dan cıktıgı ıcın suprız yumurta gıbıdır bır bakarsınız aracın orjınal naylonları dahıl hala ustunde duran araclarda vardır pıyasada mayına bastıktan sonra tekrar toplanan araclarda vardır cogu 20 yasın uzerınde oldugu ıcın mutlaka kı ufak tefek sorunlar cıkartacaktır ancak bu araclar ılgı ve alaka beklerler sevmenız gerekır sabretmenız gerekır pıyasadan hangı defenderı alırsanız alın mutlaka ufak tefek sorunları cıkacaktır ancak alırken özellıkle bakmanız gereken bellı baslı noktaları motorunun üfleme yapıp yapmadıgı şanzımanın ve arazı sanzımanının bır ustaya gosterılmesı difransıyellerın gösterılmesı sıze tavsıyemdır gerı kalan butun ufak tefek herseyı heryerde yaptırabılırsınız eger elınız yatkınsa kendınızde yapabılırsınız..
haa burdan bu araca bu lınktekı araca bırsey soylemek zor olacaktır kavun degılkı burdan koklayıp bakalım gıdıp yerınde gormenız eger aranızda bır ask dogarsa zaten o aracı alıp evinize döner gece yatmadan önce de pencereden bakap yarın ne yaptırsam dıye dusunerek uyursunuz..

kolay gelsin

Gezenbilir satılık ilanları bölümünde birçok defender var. Onları incelediniz mi?

''bır ask dogarsa zaten o aracı alıp evinize döner gece yatmadan önce de pencereden bakap yarın ne yaptırsam dıye dusunerek uyursunuz.. ''

Tam isabet... :D :D :D

cevabınız çok açıklayıcı ve aşk dolu olmuş :smiley: Öncelikle teşekkür ederim. az önce ankardan geldim. aklıma yatan bi defender vardı. (sahibinden de mavi renkli) gittim baktım ama baktırmaya bile ihtiyaç duymadım. internetten çok güzel duran araç yakından hiç de iyi değildi. hiç içime sinmedi açıkçası. moralim bozuldu ve tekrar döndüm geldim. paylaşmak istedim sadece... :(

sivas temsilcisi yazıyor. ben de sivastayım. saygılar

kokteknik' Alıntı:
defender almak cesaret ister

cesur olun
selamlar

işte bu super... duydugum en guzel cumlelerden bırı aracımızla ılgılı.... hakkaten defender almak cesaret ıster her babayıgıdın harcı degıldır.. yasam tarzıdır bu araclar ruhunuzun aynasıdır ıste bu yuzden tek bır arac seklı olmasına ragmen bınlerce kılıga gırmıstır herbırıde apayrı araclar gıbıdır.. kendımınkını satmak ıcın resımlerını cektım ıcım parcalanıyo resımlerı nete koyamıyorum 4-5 gundur kıyamıyorum

eczalb' Alıntı:
sivas temsilcisi yazıyor. ben de sivastayım. saygılar

görüşelim
05323234445
selamlar

cesur olun ;D

bunu birlikte yapabiliriz arazide gecelemek mükemmel

P1110528.jpg

Yok böyle bir keyif .Manzara Süper .Heşeye ve defendere değer bir manzara .Elinize sağlık Serhat Bey.

bahadır1919' Alıntı:
Yok böyle bir keyif .Manzara Süper .Heşeye ve defendere değer bir manzara .Elinize sağlık Serhat Bey.

Teşekkürler Bahadır, gerçekten de manzara da çok güzel di bizim keyiflerde çok güzeldi. Güzel İzmitimin manzarası bir harikadır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR