Çağlar TURHAN
Yeni Üye
Merhaba Trek 71 öncelikle karavanınız çok güzelmiş iyi günlerde kullanınız. Bende geçen ay Adria Türkiye'den Adora 522 UP modelini sipariş verdim. Nisan gibi teslim alacağım. Opsiyonel olarak Alde ısıtma sistemini ( duvardan ısıtmalı) ve yatak şekline dönüştürülebilen hidrolik masayı sipariş verdik. Alde sistemi Adria nın 50. yıl şerefine uyguladığı bir kampanya ile bize bedavaya geldi. Normalde değeri 3.500 Euro. Bu arada karavancılıkla ilgili hiçbir tecrübem yok. Ama yatçılık ile ilgili çok tecrübem var. İncelediğimde aşağı yukarı sistem aynı gibi. Türk firmalarını küçümsemek istemiyorum fakat ithal karavanların işçiliği çok önde. Adria yı bundan dolayı tercih ettik.
Benim size sormak istediğim ekipman listenizde göremedim; Truma mover kullanıyor musunuz? Ben karavanı teslim alır almaz taktırmayı düşünüyorum. Sizin karavanınız bizimkinden daha da uzun. Yanaşırken zorlanmıyor musunuz?
Benim size sormak istediğim ekipman listenizde göremedim; Truma mover kullanıyor musunuz? Ben karavanı teslim alır almaz taktırmayı düşünüyorum. Sizin karavanınız bizimkinden daha da uzun. Yanaşırken zorlanmıyor musunuz?