Arkadaslar en son igo8 basarsoft 2018.10 haritası kullaniyorum ve hicbir sorun yok
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
ne ilgisi var efendim niye virüslü siteye yönlendirsin ben şimdi denedim direk indirme sitesine gidiyorACILMIYOR VİRUSLU DOSYALARA YONLENDİRİYOR
problem olursa bilgi verirsen sevinirimAçılan ilk pencereyi dikkate almayın. Ana sayfada kısa bir beklemeden sonra farklı kaydet penceresi aktif oluyor.
Oradan indirebilirsiniz.
Bu arada paylaşım için teşekkür ederim. Dosyayı indiriyorum. Akşam deneyeceğim.
Öncelikle Teşekkürler ama 2018.07'de Lisans'ı da vermiştiniz işe yaramıştı. Bu haliyle harita görüntülenemiyor.Arkadaslar en son igo8 basarsoft 2018.10 haritası kullaniyorum ve hicbir sorun yok
lisansli yüklemiş olduğunuz programın içine atın bu dosyaları sorunsuz kullanabilirsinizÖncelikle Teşekkürler ama 2018.07'de Lisans'ı da vermiştiniz işe yaramıştı. Bu haliyle harita görüntülenemiyor.
Olmaz. License klasörüne bu güncellemeye ait ....lyc dosyası atmazsanız o içeriği aktifleştirmiyor.lisansli yüklemiş olduğunuz programın içine atın bu dosyaları sorunsuz kullanabilirsiniz
problem olursa bilgi verirsen sevinirim
ÖNCELİKLE İYİ GÜNLER VERMİŞ OLDUĞUNUZ İGO SÜRÜMÜNÜN EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ ATABİLİR MİSİNİZ ACABA? TEŞEKKÜR EDERİM.
ÖNCELİKLE İYİ GÜNLER VERMİŞ OLDUĞUNUZ İGO SÜRÜMÜNÜN EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ ATABİLİR MİSİNİZ ACABA? TEŞEKKÜR EDERİM.