çok teşekkürler
Mi max 2 marka yeni bir telefon aldım.Haritaları yüklemek istiyorum nasıl başlayayım lütfen fikirlerinizi yazarmısınız?
abi öncelikle iGO_Avic.rar uygulamasını indir, rardan çıkarıp cihazın ana hafızasına koyacaksın. (igo/content/map) olacak şekilde,
klasör içinde apk yı cihaza kurup aşağıdaki linkten yeni haritayı indirip içindeki (map,building,poi,speedcam) klasörlerindeki dosyaları cihaza attığın aynı isimdeki klasörlerin içine atacaksın.
gle güle kullanın.
yeni türkiye haritası; TURKIYE.rar
sizin burada verdiğini 23 avrupa ülkesi haritaları bilgisayarıma indirdim.Toplam boyut neredeyse 5 GB.
bu kadar büyük kapasiteyi navigasyon cihazın ana hafızasına sığdıramıyorum.(çok eski model olduğundan cihaz toplam 2 GB hafızalı)
Bu haritaları SD karta yüklendiğimizde cihazda haritaları gösterebilirmiyiz,kullanabilirmiyim.
Bu uygulama ile yapamazsınız, sd kartta çalışan uygulama farklı diye biliyorum.
verdiğiniz uygulamayı kast etmemiştim.
windovs işlemcisinde çalışan navigasyon cihazımın hafıazası 2 gb olduğu için 23 ülke haritasını nasıl yükleyebilirm.SD karttan navigasyon çalıştırabilirmiyim diye sormuştum.
Arkadaşım Gürcistana kendi araban ile gideceksen AMAN DİKKAT hiç bir şekilde uyarmıyorlar.ARACINIZI GÜRCİSTAN DA KULLANMAK İÇİN YİNE GÜRCİSTANA GİRER GİRMEZ HEMEN ARAÇ SİGORTASINI YAPTIRIN.GÜRCÜ DEVLETİ HEM GELEN TURİSTLERE HEMDE KENDİ VATANDAŞLARINA YANLIŞ BİR ŞEY YAPSIN DA CEZA YAZAYIM DİYE FIRSAT KOLLUYOR.HİÇ BİR ŞEKİLDE AF YOK TRAFİK CEZALARI ZAMANINDA ÖDENMEZSE BİR SÜRE SONRA KATLANIYOR DAHA SONRADA HAPİS CEZASINA DÖNÜYORGürcistan haritasına ihtiyacım var.Link verebilirseniz sevinirim.
MERHABA GÜRCİSTAN HARİTASININ İNDİRME LİNKİNİ TEKRAR VEREBİLİRMİSİN.BU LİNKTEN İNDİRİLMİYOR.çok teşekkürler
merhaba.Aranıza yeni katıldım.Harita indirmeye çalıştığımda başka bir sayfaya yönlendirme yapıyor ve şöyle bir uyarı çıkıyor''Dosyalar sahibi tarafından silinmiş, erişim engellenmiş ya da bağlantıda yazım hatası yapılmış olabilir.'' Haritaları nasıl indirebilirim.Yardımcı olabilirmisiniz.