Program Calistimi su an, yoksa hala devam ediyormu problem?gencemin' Alıntı:Daha önce 43 ile başlayan sürümü mevcuttu.onu kaldırdım.SD karta kurulum yapıyorum.cihaz hafızası düşük olduğu için.ana dosyaları sabitleyip sadece igo apk dosyasını değiştirdin.kurdum.ilginiz için tesekkur ederim.
Emeğiniz için teşekkürler.utkubilal' Alıntı:merhaba, kurulumu ilk defa mı yapıyorsunuz yoksa daha önce igo varmıydı, cihazınız nedir, cihazın ana hafızasına kuruyorsunuz değilmi,
bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim, bende ona göre yardım edeyim size
Sizde de sd karti takin hatasimi veriyor?kenanyama' Alıntı:Emeğiniz için teşekkürler.
Samsung Note 4 telefon hafızasına ilk kurulumda aynı hatayı veriyor.
Kenan YAMA
kenanyama' Alıntı:Cihazda sd kart yok. Daha önce IGO yüklenmemiş.
Zipli dosyayı PC ye indirdim. PC de açtım. Cihazın hafızasına attım.
Klasörlerimden bularak içindeki uygulamayı çalıştırdım.
Kurulum tamamlanınca telefonu kapatıp açtım.
Uygulamalardan bularak çalıştırdım. Kart arızası verdi.
İlginize teşekkürler.
Kenan YAMA
balkan1967' Alıntı:Eğer zipli dosyalardan birisi açılmamışsa yada PC ye indirme sırasında eksik kalan dosya olduysa ( benim başıma geldi) kart hatası verebiliyor . Dosya boyutlarını kaynağında yazan boyutla karşılaştırmanızı ve telefona yüklediğiniz dosyalar içinde Zipli dosya olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim .
Saygılar.
Rica ederim. Gule gule kullanin hocam, arac cihazinizin marka ve modelini ozelden gonderebilirseniz guncellemesi varmi bir kontrol etmem gerekebilir.etezcan' Alıntı:Utku Bey İgo'yu android telefonuma yükledim sorunsuz çalışıyor. Çok teşekkür ederim. Ancak bir de aracımdaki cihazda sd kartlı igo var ve maalesef haritalar eski. Buradaki içerikleri ona yüklesem nasıl bir sorunla karşılaşırım yada sd kartlı bir versiyonunu önerebilir misiniz?