Selam tekrar paylaşabilirmisiniz.Samsun A5Ynt: İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm
evet uygundur, eski igo' nun üzerine kurulum yapılabilir yalnız
temiz ve tek kurulum istiyorsanız henüz eklemedim o dosyayı.
bu sürüm yok artık, elimde olan sürüm avic sürümüdür, bazı değişiklikler var kurulum ve kullanım aynı.Selam tekrar paylaşabilirmisiniz.Samsun A5
En az 1 gb lik alan gerekiyor, navigasyona başlayınca kesileceğini sanmıyorum.Selam a5 samsungda çalışırmı bendeki sürümde rota yaparken bi süre sonra harita kayboluyor hafıza yetersiz diyor.
Doğrudur, olabilir fakat kapama tuşunun altında ölçeklendirme yokmu?En az 10 gb alan var kavşak görüntüsünü kapadım her halde ondan yapıyor.Kavşak görüntüsü (resim) çıktığı zaman harita yok oluyor yeşil alan oluşuyor
Hayır yok..Doğrudur, olabilir fakat kapama tuşunun altında ölçeklendirme yokmu?
Kırık link. Teşekkürler.
bildiğim kadarı ile apple store' da var fakat ücretsiz kullanım yok. 90+22 tl istiyor, (appstore' dan başka yükleme şansınız yok)uygulama ve haritalar güncel değil. tavsiye etmem.Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Bu igo iphone da çalışıyor mu ve çalışıyor ise telefona yüklemenin bir yolu var mı?
Saygılar.
Teşekkürler.bildiğim kadarı ile apple store' da var fakat ücretsiz kullanım yok. 90+22 tl istiyor, (appstore' dan başka yükleme şansınız yok)uygulama ve haritalar güncel değil. tavsiye etmem.
iphone için yandex gibi internet kullanan uygulamaları yükleyebilirsiniz.