İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,889

bull

SON NOKTA
Yer
istanbul
Web
www.isoff.org.tr
http://s463.photobucket.com/albums/qq354/bull_058/?albumview=slideshow

toplam 22 aracın katıldığı geziyi 17 araç tamamlamış olup bozulan araçlar çekici ile dönmüştür,özellilkle gezi dönüşü kar ve buz inanılmazdı keyifli bir gezi oldu

Etiketler
Ynt: İğneada İsoff Gezisi (27 Aralık 2008)

tebrık ederım...cok guzel bır gezı olmus,resımlerın herbırı harıka.
ama bence bu gezıden cok tam bır arazıye karsı savas olmus :smiley:)
paylasım ıcın tesekkur ederım...

bull' Alıntı:
tabi bizde l 200 arazi şanzımanını yedik , kaskodan hallediczez yoksa durum vahim :'(

Çok geçmiş olsun ama kaskodan nasıl yani ::smiley: (yanlış anlaşılmasın, bilmediğim için sordum)

geçmiş olsun abi...
bull' Alıntı:
tabi bizde l 200 arazi şanzımanını yedik , kaskodan hallediczez yoksa durum vahim :'(

süper valla tarık abi bnm 3*5 asfaltta biraz daha hızlı olsa bende olmak isterdim gezide :smiley: albeanın arkasına bi romörk ayalıyacağım sonunda :smiley:

SDC' Alıntı:
Çok geçmiş olsun ama kaskodan nasıl yani ::smiley: (yanlış anlaşılmasın, bilmediğim için sordum)

servis çarpma sonucu olmuş dedi alt koruma saçı yeterli olmamış aslında saçı kalınlaştırmıştık ama 2 gün boyunca araç kanal üstünde zıplaya zıplaya gittiğinden sonuç pek şaşırtıcı olmadı arazi viteseini çalıştıran valf kırıldığından sistem ikinci gün 4 h da takılı kaldı ama yinede kum ve derin çamur kanallarında lastik sayesinde pek zorlanmadık dizelin torku muhteşem low u pek aratmadı :smiley:

Ah Tarık... CJ'i sattım deme sakın.... Igneada'ya da L200'le gideceksen CJ'i nerde kullanacaksın?

Güzel bir geziydi. Çarpışantürk'ün LC'sinin motoru bitti. Kazım Abi Bronco için önlerde sorun var diyordu. Tuğsan'ın araçta ateşlemeyi yapan bir soket çıkmış.
Biz ikinci araç gittik. En son döndüğümüz yerde artık kütük atlatmaca, atlayamayınca yana yatmaca modundaydı durum.

Hasarlanan araçlara geçmiş olsun ...

parkur çok sıkı, fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler...

Jeepcj7' Alıntı:
Ah Tarık... CJ'i sattım deme sakın.... Igneada'ya da L200'le gideceksen CJ'i nerde kullanacaksın?

kaportacının gazabına geldik bir türlü bitiremdi yoksa cj nin yeri doldurulamaz,ama bir depoyla turu tamalamak iyi geldi

Çok alışma sen yine de :smiley: sağlam gezi olmuş, offroad dediğin böyle olur. Herkese geçmiş olsun.

Tarık bey bi organizasyon yapalım isoff u bir üst kademede zorlayalım buyrun trial a :smiley: ... Bu güne kadarkı in zorlu deneyimi yaşatalım ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri